Canon lansează noul obiectiv EF 50mm f/1.8 STM

Canon lansează EF 50mm f/1.8 STM, un nou obiectiv fix, care permite clienților să surprindă imagini cu subiecte ce ies în evidență, sau să creeze fotografii cu impact printr-un efect reușit de defocusare al fundalului.

Canon EF 50mm f1.8 STMSuccesor al popularului obiectiv EF 50mm f/1.8 II, și un obiectiv secundar ideal pentru cei ce doresc să-și îmbunătățească nivelul fotografic, noul EF 50mm f/1.8 STM este excelent pentru fotografie de portret, fotografie în condiții de iluminare slabă, precum și pentru a adăuga o dimensiune artistică obiectelor și decorurilor de zi cu zi, datorită aperturii maxime largi, f/1.8, și distanței focale de 50mm.

Obiectivul EF 50mm f/1.8 STM beneficiază de un design îmbunătățit, de stratul super spectra de la Canon, de o apertură cu 7 lame și de tehnologia STM pentru o focalizare lină și aproape inaudibilă. Compact, ușor și accesibil, obiectivul este o adiție binevenită în trusa oricărui fotograf care își dorește să creeze imagini de impact.

Cu noul obiectiv devine ușoară surprinderea portretelor  sau a fotografiilor și filmelor artistice și îndrăznețe – apertura maximă largă f/1.8, permite un control precis asupra adâncimii câmpului de focalizare. Acesta oferă libertatea creativă de a focaliza subiectul și de a lăsa restul decorului să devină neclar – permițând captarea instantanee a atenției către o anumită zonă din cadru. Apertura permite și pătrunderea unei cantități mari de lumină în obiectiv, pentru o fotografiere mai simplă în condiții de iluminare scăzută.

Distanța focală de 50mm produce rezultate de înaltă calitate, fiind vizibilă îmbunătățirea clarității și a contrastului. În combinație cu un DSLR APS-C EOS, obiectivul EF 50mm f/1.8 STM ajută la compunerea încadrării perfecte a capului și umerilor. Este, de asemenea, un obiectiv ‘standard’ de zi cu zi util pentru DSLR-uri full frame, fiind potrivit pentru fotografierea unei game vaste de subiecte dintr-o perspectivă naturală.

Obiectivul beneficiază și de o distanță de focalizare minimă de doar 0,35m, permițând fotografului să se apropie mai mult de subiecț și să obțină un raport de mărire sporit, în timp ce apertura cu 7 lame produce un efect de blur minunat și porțiuni luminoase nefocalizate frumoase.

Noul design extern al obiectivului se potrivește deopotrivă cu DSLR-urile Canon EOS pentru începători și de mijloc de gamă, în timp ce noua montură metalică oferă mai multa robustețe conexiunii cu corpul camerei foto. În plus, inelul de focalizare manual al obiectivului oferă libertatea de a controla foarte precis zona de focalizare în fotografii și videoclipuri.

Beneficiile-cheie ale obiectivului EF 50mm f/1.8 STM:

  • Obiectiv excelent pentru portrete
  • Focalizare rapidă și silențioasă
  • Performanță excelentă în condiții de iluminare scăzută
  • Calitate superioară a imaginii
  • Design compact, “ușor de luat oriunde” (160g)

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 488 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Foto » Canon lansează noul obiectiv EF 50mm f/1.8 STM

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.