Canon prezintă noul obiectiv ultra-telefoto zoom CN20x50

Canon aduce un nou produs in linia sa de obiective cine-servo, prin modelul CN20x50 – obiectiv ultra-telefoto zoom de înaltă performanță pentru producții TV sportive, despre natură etc. Noul CN20x50 oferă o calitate superbă a imaginii și un control creativ de excepție. Este primul obiectiv din clasa lui care combină un teleconvertor încorporat de 1.5x, grosisment 20x de top și un motor servo detașabil, cu o distanță focală nativă de 50-1000mm ce se poate extinde până la un uimitor 75-1500mm.

CN20x50

Proiectat ca o soluție portabilă pentru transmisiuni ce folosesc camere cu senzor Super 35mm – fie ele în format HD, UHD sau 4K – CN20x50 este un instrument fără precedent din punct de vedere al calității, versatilității și aplicabilității. Cu ajutorul unui ansamblu de control servo îmbunătățit, complet detașabil, care permite abordarea unui stil de filmare dinamic, obiectivul cine-servo vine în întâmpinarea unei cerințe crescânde pentru producții de televiziune sportive și despre natură la rezoluție Ultra High Definition (UHD).

Filmările trebuie să se poată realiza în medii dificile și imprevizibile, de aceea e nevoie de un nivel de flexibilitate al obiectivelor. Pentru producții de televiziune despre animale sălbatice, pentru producțiile sportive, trebuie ca operatorii să filmeze de la distanțe foarte mari. În ambele situații, operatorii au nevoie de abilitatea de a-și schimba poziția reactiv și rapid, de flexibilitate în filmare, și de aparatură promptă care să le permită schimbări bruște de cadru.

Cântărind doar 6,6 kg, obiectivul CANON CN20x50 este ușor și portabil, oferind o distanță focalăși o capacitate de zoom de excepție. Le permite echipelor de filmări sportive și documentare să capteze imagini de la distanță, păstrând calitatea imaginii pe parcursul întregului interval de zoom. Prin mărimea impresionantă a acestuia se reduce semnificativ și volumul de aparatură necesară echipei de filmare, devenind astfel o soluție optimă pentru filmări de teren.

Obiectivul cine-servo este în același timp intuitiv și robust. A fost conceput să asigure rezistență și fiabilitate cât mai mari, chiar și în transmisiuni din medii de lucru neprielnice – combinând elemente optice de cea mai bună calitate cu o construcție rezistentă la intemperii și șocuri, motiv pentru care este potrivit pentru cele mai ostile condiții de pe teren, la același nivel cu precendetele obiective Canon pentru transmisiuni.

Compatibil cu o gamă variată de camere video, obiectivul CN20x50 oferă suport și pentru comunicarea dintre cameră și obiectiv, și va fi disponibil în ambele variante EF și PL. Versiunea pentru MOUNTA EF utilizează sistemul propriu Canon, în timp ce versiunea pentru  PL se conformează standardului Cooke /i Technology. Ambele modele dispun de un conector serial cu 12 pini pentru integrarea cu echipamentele standard de transmisiuni.

Inelul de focus se poate roti la 180 de grade, echilibrând acuratețea necesară imaginilor 4K cu viteza de care este nevoie în transmisiuni. În scenariile în care fiecare secundă contează, un zoom de mare viteză și operarea simplă a focusului și irisului ajută la captarea cu ușurință și acuratețe a scenelor ce se schimbă rapid.

Proiectat să să suporte o gamă largă de accesorii de cinematografie și transmisiuni, inclusiv reglaje pentru zoom operațional și focus, Matte Boxuri, și accesorii standard  0.8- și 0.5-typeprecum ansamblurile follow focus, obiectivul CN20x50 oferă în final o soluție cu adevărat versatilă.

Avantajele-cheie ale obiectivului CN20x50

  • Obiectiv ultra-telefoto cu distanță focală de top
  • Captează fiecare detaliu în transmisiuni sportive și despre natură
  • Obține imagini uimitoare la calitate profesională 4K
  • Ofera o mare varietate de moduri de filmare și expresivitate
  • Portabil și durabil

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *