Cel mai subțire aparat foto cu obiectiv interschimbabil din lume, Samsung NX mini, este disponibil în România

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe plan local a aparatului de fotografiat SMART NX mini, cel mai subțire aparat cu obiectiv interschimbabil din lume. Fotografiile realizate pot fi trimise rapid și cu ușurință cu ajutorul conexiunii Wi-Fi și NFC. Camera NX mini poate fi achiziționată din toate magazinele partenere din România.

NX miniNX mini este cea mai subțire și mai ușoară camera cu obiectiv interschimbabil de pe piață, NX mini cântărind doar 158g (corpul camerei) și având un design foarte subțire (22,5 mm). Camera are un corp solid din metal, cu design premium şi este disponibilă în cinci culori diferite (alb, roz, verde-mentă, maro și negru).

NX mini are o gamă de funcții exclusive pentru fotografiile personale tip selfie. Cu un Display Flip up și Touch de 75,2 mm (3.0 inci), care se rotește la 180 de grade, utilizatorii se pot fotografia foarte ușor. Având lentile ultra-subțiri, de 9 mm, cu un unghi larg de vizualizare, NX mini poate surprinde fotografii de grup de la o distanță egală cu lungimea brațului.

Funcția Wink shot disponibilă pe NX mini este cea mai ușoară modalitate de a te surprinde în cea mai bună ipostază, fără să fie nevoie să îți folosești mâinile pentru a declanșa. Utilizatorii trebuie doar să își seteze ipostaza și să clipească către aparat pentru a obține o fotografie. Atunci când detectează o clipire, NX mini va face automat o fotografie după două secunde, fără ca utilizatorul să nu fie nevoit să mai apese vreun buton.

Chiar dacă are un design foarte subțire, NX mini concentrează performanța într-un spațiu foarte restrâns. Senzorul său BSI CMOS de 20.5 MP (de 1 inci) le permite utilizatorilor să surprindă imagini de cea mai bună calitate, asigurându-se că nu se pierde niciun detaliu. Având cea mai mare rezoluție din clasa sa, imaginile surprinse cu ajutorul lui NX mini se remarcă prin cele mai intense culori.

Impresionanta funcție Continuous Shot, cu o viteză de 6fps, le oferă fotografilor șansa să surprindă imagini în mișcare, iar Shutter Speed, cu viteza de 1/16000 sec, îngheață peisajele în mișcare, permițând surprinderea emoțiilor în detalii clare.

La fel ca celelalte camere SMART lansate de Samsung în 2014, NX mini este echipat cu Wi-Fi și NFC integrat, ceea ce face posibilă distribuirea imaginilor dintr-o singură mișcare. Tag & Go îi permite lui NX mini să se sincronizeze cu dispozitivele ce permit conexiuni NFC, precum tabletele sau smartphone-urile, prin simpla atingere a celor două. Odată sincronizate, utilizatorii pot:

• Selecta și transfera mai multe imagini odată către dispozitivele sincronizate prin funcția Mobile Link;

• Trimite imagini la max. patru dispozitive prin funcția Group Share, eliminând procesele repetitive, care consumă mult timp, atunci când utilizatorii vor să trimită pozele mai multor prieteni;

• Controla aparatul NX mini cu ajutorul unui smartphone prin funcția Remote View Finder Pro;

• Folosi camera ca un Baby Monitor. Când este detectat un sunet, smartphone-ul sincronizat cu aparatul se activează cu ajutorul unei aplicații, permițându-le părinților să vadă dacă este nevoie să se ocupe de copil.

În plus, NX mini oferă și o serie de opțiuni de stocare extinse, iar imaginile pot fi urcate direct din cameră în cloud. Utilizatorii pot încărca pozele lor direct din NX mini atât în Dropbox cât și pe Flickr. Dropbox oferă 2GB de stocare gratuită pentru noii utilizatori, accesibili de pe orice tip de dispozitiv, iar cu Flickr utilizatorii pot încărca imagini până la un terabyte. Cu toată tehnologia ce vine în sprijinul stocării și distribuirii imaginilor disponibilă pe NX mini, este mai ușor ca niciodată să faci schimb sau să păstrezi cele mai frumoase amintiri.

Samsung a lansat trei obiective pentru NX mini (NX-M) care sunt optimizate pentru a fi folosite cu corpul aparatului, oferind diverse opțiuni pentru preferințele fotografice ale fiecăruia.

• Obiectivul NX-M 9 mm F3.5 ED are un design foarte subțire, iar unghiul său larg de vizualizare face din acest obiectiv alegerea ideală pentru surprinderea peisajelor si auto-portretelor. Obiectivul oferă în același timp și unghiul optim pentru selfie-uri, astfel încât camera devine cea mai bună variantă pentru persoanele foarte mobile, care vor să se surpindă în cele mai avantajoase unghiuri.

• Obiectivul NX-M 9-27 mm F3.5-5.6 ED OIS este un obiectiv zoom special creat, ce are în același timp un design foarte stilizat, fiind suficient de mic pentru a intra perfect în orice geantă sau buzunar.

• Obiectivul NX-M 17 mm F1.8 OIS le oferă fotografilor posibilitatea de a obține un foarte frumos efect bokeh, efect ce scoate în evidență foarte detaliat subiectul fotografiei, comparativ cu mediul din jurul său.

Cei ce dețin un NX mini vor putea folosi 15 obiective NX, utilizând un Adaptor Special NX-M (ED-MA4NXM). Aceste obiective se comercializează separat.

Specificații tehnice Samsung NX mini

Galerie foto:

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *