Cum sărbătorește Canon cel de-al 12-lea an consecutiv ca lider pe piața globală a camerelor foto digitale

Canon anunță sărbătorirea celui de-al doisprezecelea an în care este numărul unu global pe piața camerelor foto digitale, din punct de vedere al volumului.

Canon EOS M3

Canon a început să se afirme ca lider al pieței de profil  din 2003 – moment în care camerele foto DSLR erau în stadiu incipient – odată cu lansarea revoluționarului EOS 300D. Oferind clienților un design compact și cu o greutate mică la un preț competitiv, modelul EOS 300D a reprezentat o inovație în domeniu, dând startul creșterii companiei pe piața dispozitivelor digitale SLR.

De atunci, Canon a continuat să inoveze și să lanseze o întreagă suită de produse definitorii pentru industria de profil – inclusiv seria EOS-1D pentru utilizatori profesioniști, precum și seria EOS 5D, care a pus bazele înregistrării video digitale SLR, datorită senzorului său full-frame cu funcție de captură video.

În octombrie 2014, Canon a lansat dispozitivul EOS 7D Mark II pentru utilizatori amatori și avansați, aparat ce a fost îndelung apreciat pentru viteza sa mare de fotografiere în rafală – de zece cadre pe secundă – și pentru performanța superioară a funcției de auto-focus. Gama s-a extins și mai mult în luna februarie a acestui an, odată cu lansarea a cinci noi modele de camere foto.

Noile lansări includ: modelele EOS 5DS și 5DS R, cu cel mai mare număr de pixeli din lume dintre toate camerele foto digitale cu senzor full-frame; EOS 760D și EOS 750D, două camere foto digitale SLR pentru începători; și EOS M3, o cameră foto digitală compactă ce oferă fotografilor entuziaști o experiență de neuitat.

În plus, Canon a sărbătorit recent depășirea unui prag impresionant, odată cu producția obiectivului interschimbabil pentru camere foto EOS din seria EF cu numărul 100.000.000. Canon are o linie extinsă de obiective din seria EF – în prezent totalizând 97 de modele, – ce permit utilizatorilor EOS deschiderea către un spectru larg de posibilități de imagistică, și care îi ajută să exploreze și să surprindă lumea înconjurătoare în fotografii de o mare bogăție și diversitate.

De la EOS 300D și până la EOS 7D Mark II și modelele nou-lansate în 2015, Canon a reușit să se mențină înaintea tuturor rivalilor în ultimii 12 ani grație gamei impresionante de camere foto și muncii dedicate evoluției – reafirmându-si poziția de companie definitorie pentru industria de profil, respectând cerințelor clienților.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *