De’Longhi lansează espressorul Rivelia, care a câștigat trei premii IF Design

De’Longhi, lider de renume mondial în domeniul aparatelor electrocasnice, a lansat în România cea mai recentă inovație a sa: espressorul complet automat Rivelia. Ducând experiența cafelei la un nou nivel, Rivelia combină tehnologia de ultimă generație, designul premiat și experiența utilizatorului, câștigând trei prestigioase premii în competiția IF Design Awards, la categoriile Produs, Experiența utilizatorului și Interfață pentru utilizator.

de'longhi

Conceput pentru a redefini arta preparării cafelei, Rivelia materializează preocuparea De’Longhi față de excelență și inovație în fiecare aspect al designului și funcționalității sale. Cu o estetică elegantă, o interfață intuitivă și performanțe superioare, Rivelia stabilește un nou standard pentru espressoarele dedicate utilizării casnice.

Cu Rivelia, nu am încercat doar să aducem pe piață un produs mai bun. Ne-am uitat în primul rând la iubitorii de cafea, la diversitatea obiceiurilor, dorințelor și preferințelor lor, la spațiile pe care le dedică ritualului preparării cafelei. De aceea, Rivelia este un espressor care schimbă regulile jocului și o adevărată revelație în materie de experiență a cafelei”, spune Massimo Paronitti, Country Manager De’Longhi pentru România și Ungaria. 

Caracteristicile noului espresso Rivelia

Creat pentru persoanele care doresc să aducă lumea boabelor de cafea în casele lor, Rivelia are o serie de caracteristici revoluționare care o disting de espressoarele tradiționale:

  • Tehnologia Bean Switch: dând posibilitatea utilizatorilor să exploreze o lume de arome de cafea, tehnologia Bean Switch a Rivelia le permite utilizatorilor să treacă fără efort de la o cafea boabe la alta, datorită recipientelor de boabe interschimbabile, care creează o experiență personalizată la fiecare preparare. Dacă un membru al familiei preferă notele robuste ale unei cafele prăjite intens, iar altul aromele delicate ale unui blend Arabica ușor prăjit, Rivelia asigură, fără efort, gustul perfect pentru fiecare, în fiecare ceașcă.
  • Tehnologia Bean Adapt: această funcție inovatoare ajustează automat parametrii de preparare pentru a se potrivi cu caracteristicile specifice ale boabelor de cafea selectate, asigurând o extracție optimă și conservarea aromei la fiecare ceașcă.
  • Tehnologia LatteCrema Hot: Prin simpla apăsare a unui buton. tehnologia LatteCrema Hot de la Rivelia spumează laptele la perfecție, creând texturi catifelate și omogene, ideale pentru latte, cappuccino și alte băuturi speciale, indiferent de tipul de lapte, normal sau vegetal.
  • Funcția Coffee Routine: această funcție intuitivă permite espressorului să învețe și să rețină preferințele legate de cafea și obiceiurile de consum, asigurându-se că băuturile preferate ale utilizatorului sunt mereu primele afișate, la momentul potrivit din zi.
  • Design elegant și contemporan: Inspirat de minimalismul modern, Rivelia are un design contemporan care se integrează perfect în orice spațiu de bucătărie sau chiar în alte încăperi ale casei. Silueta sa elegantă și finisajele premium o fac un accesoriu de excepție pentru orice locuință.

Fiecare dintre noi știe cum e cafeaua perfectă pentru el. Dar ce e perfect pentru mine, poate să nu fie perfect pentru tine. Rivelia respectă gusturile noastre și ne permite ca, atunci când ne vedem, să savurăm întâlnirea și să ne bucurăm fiecare de cafeaua sa preferată. Cu Rivelia, am mers dincolo de tipul de băutură preferată – espresso, cappuccino, flat white sau latte – la tipul de boabe de cafea, pentru că adevărații cunoscători simt cu ușurință diferența între un light roast și un dark roast, sau între o cafea de origine africană versus una de origine sud-americană. Prin designul său inteligent și tehnologiile de ultimă oră, Rivelia e capabilă să ofere exact această varietate, fără efort.”, spune Roxana Dumitru, director de marketing în cadrul De’Longhi România.

16 băuturi în meniu

Meniul espressorului Rivelia de la De’Longhi propune 16 băuturi, cu o simplă atingere de buton: Espresso (sau dublu Espresso), Espresso Lungo, Coffee, Long, Americano, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte, Cappuccino Mix, Espresso Macchiato, Flat White, Cortado, Lapte spumat, Cold Espresso, Cold Coffee, Cold Americano și apă caldă pentru ceaiuri și infuzii. Funcția Extra Shot este potrivită tuturor iubitorilor de cafea cu gust intens.

Datorită celor 4 profiluri de utilizator pe care le poate memora, espressorul își ajustează meniul de cafea pe parcursul zilei, pentru o experiență unică. Ecranul color TFT de 3,5’’ își întâmpină de fiecare dată utilizatorii cu mesaje personalizate și animații inedite. Personalizarea băuturilor se realizează foarte ușor și intuitiv, selectând de pe ecran cantitatea de cafea râșnită, cantitatea de băutură din ceașcă și temperatura.

Espressorul este disponibil online și în magazinele partenere.

De’Longhi

De’Longhi este un lider global în proiectarea și fabricarea de aparate de uz casnic inovatoare, inclusiv espressoare, cafetiere, electrocasnice de bucătărie și multe altele. Cu o tradiție de excelență care se întinde pe parcursul a zeci de ani, De’Longhi oferă produse care combină tehnologia de ultimă oră, designul atemporal și performanța superioară pentru a îmbunătăți viața consumatorilor din întreaga lume.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *