Compania NOD relansează televizorul DIAMANT sub umbrela HORIZON

La trei decenii de când nu se mai comercializează, televizorul DIAMANT revine pe piață, relansat sub umbrela HORIZON, brandul companiei Network One Distribution (NOD).

DiamantCompania NOD a decis relansarea DIAMANT și adoptarea acestuia ca brand conex HORIZON. Noua linie de televizoare DIAMANT (powered by HORIZON) reinventează modelul prăfuit și vechi de acum mai bine de 30 de ani, altădată atât de apreciat.

Înregistrarea mărcii la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) s-a finalizat în anul 2018, iar primele modele DIAMANT și-au făcut deja loc în piață încă de la sfârșitul lunii martie 2019. Televizoarele sunt asamblate în UE, Turcia și Republica Populară Chineză și vin cu un design actualizat, la curent cu tendințele și cu nevoile consumatorilor. Noile modele disponibile au diagonale între 22” şi 43” și rezoluții HD, respectiv Full HD.

CÂND AMINTIRILE ALB NEGRU PRIND CULOARE

Televizoarele DIAMANT se adresează persoanelor care caută produse de calitate la prețuri accesibile, oferind culori vibrante și o claritate a imaginii la nivel superior, cu alte cuvinte exact tehnologia de care au nevoie.

“Urmărim trendurile în tehnologie, dar ne reinventăm de fiecare dată. Am readus la viață una dintre primele game de televizoare românești – DIAMANT, pentru că știm că lucrurile cu adevărat puternice sunt cele care rezistă în fața timpului și devin mai bune odată cu trecerea lui. Acum, ca și atunci, ducem simplitatea la un alt nivel – prin funcții precum HDMI, USB Player, CI+, dar păstrăm accesibilitatea în ceea ce privește prețul”, a declarat Cristian Postolachi, BDM Mobile & Consumer Electronics | Private Label NOD.

Primul obiectiv pe termen lung este atingerea unei cote de piață reprezentative de 10% în categoria sa, respectiv vânzări în valoare de 15 milioane de euro în primul an. După consolidarea în plan național, DIAMANT are în vedere pătrunderea în plan regional, ca și brand European, în țări precum Ungaria, Bulgaria, Polonia, Grecia și Moldova.

Lansat în 2005, HORIZON și-a dedicat toate resursele pentru a dezvolta linii de produse mai performante și mai accesibile în același timp, colaborând cu furnizori de top la nivel mondial pe fiecare categorie în parte, producția fiind realizată în diferite fabrici din Turcia, Polonia, Ungaria și China. În 2011, intră pe piața de Consumer Electronics (televizoare, tablete, Hi-Fi audio), ajungând, în prezent, la mai mult de 100 de produse active. În 2015, HORIZON reușește să introducă pe segmentul său de piață primul LED TV CURBAT 4K UHD HORIZON, cu o diagonală de 55”.

Cumulat, în perioada 2017-2018, vânzările HORIZON depășesc 220.000 de unități televizoare. Planul de dezvoltare pentru următorii ani urmărește depășirea cifrei de 30 milioane de euro anual. În 2018, HORIZON s-a clasat pe locul al 4-lea ca popularitate în România, cu o cotă de piață de 6,5%.

Anul 2018 a adus lansarea liniei Hi-Fi audio ACUSTICO, ca o extensie naturală a HORIZON, ce desăvârșește imaginea prin modele cu design minimalist și o calitate a sunetului de excepție: soundbar-uri, microsisteme, boxe sau radio clock-uri, în diferite combinații, culori și materiale.

Printre beneficiile oferite de brandul HORIZON clienților săi, amintim:

  • 5 ani garanție pentru gama de televizoare XTEND Line, încă din 2015
  • 3 ani garanție pentru celelalte categorii de produse HORIZON
  • service de tip Pick-Up & Return pentru toate produsele HORIZON (clientul trebuie doar să contacteze service-ul, iar produsul este preluat de curier de la domiciliul clientului, reparat și trimis inapoi, tot prin curier, fără niciun cost).

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Compania NOD relansează televizorul DIAMANT sub umbrela HORIZON
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Are si loc special de pus pestele din sticla? :D

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.