Doua concepte romanesti, prezente la concursul international Electrolux Design Lab

In prima etapa a concursului international Electrolux Design Lab, Romania este reprezentata de doi studenti, care concureaza cu tineri din toata lumea, dupa ce anul trecut au studetii romani au reusit sa ajunga in ultima etapa a competitiei.

Cele doua concepte romanesti care concureaza anul acesta sunt:

Choose and Try – un laborator culinar, propus de Pavel Radulescu (19 ani, Bucuresti, Universitatea de Arte Decorative si Design). Dispozitivul propus permite testarea unei retete sau combinatii unice de ingrediente cu ajutorul printarii unei mostre 3D si apoi ofera informatii despre pasii necesari obtinerii preparatului respectiv.

YoYoAir – un purificator de aer alimentat cu energie solara, propus de Adelina Ionela Tripon (22 de ani, Timisoara, Universitatea de Vest). Purificatorul YoYoAir poate fi folosit atat precum o jucarie YoYo, timp in care se incarca, dar si drept purificator de aer capabil sa identifice zonele cu mirosuri neplacute si sa le elimine.

Concept

Toti cei care isi voteaza proiectele preferate pe platforma dedicata concursului (www.electroluxdesignlab.com) intra in cursa pentru unul dintre trei premii puse la bataie daca, dupa validarea votului, raspund la intrebarea „De ce este proiectul votat de tine cel mai bun dintre cele 100 inscrise in #DesignLab2015?”. Premiile puse la bataie sunt: un set complet de ustensile pentru bucatarie Electrolux, un aspirator Ergorapido si un mixer vertical Electrolux.

Proiectele romanilor inscrisi in aceasta etapa pot fi vizualizate si votate pana pe 29 mai (ora 10:00) accesand urmatoarele link-uri:  http://bit.ly/YoYoAir, http://bit.ly/ChooseAndTry. 

Succes!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *