Electrolux lansează în România cel mai silențios aspirator din lume

În această primăvară, Electrolux lansează în România UltraSilencer ZEN, cel mai silenţios aspirator din lume, cu un nivel de zgomot de doar 58 de decibeli, comparativ cu zgomotul produs de o conversaţie obişnuită.

Electrolux UltraSilencer ZENDe mai bine de un deceniu, Electrolux este lider de piaţă în privinţa celor mai silenţioase aspiratoare şi, din dorinţa de a transformă sesiunea de curăţenie într-una relaxantă, a gândit cel mai silenţios aspirator – UltraSilencer™ ZEN.

Electroux a realizat un studiu în urmă căruia s-a constatat că 36% dintre respondenţii care utilizează aspiratorul sunt deranjaţi de zgomotul produs de acesta în timpul curăţeniei. Mai mult, 90% dintre consumatori au spus că şi-ar dori că următorul lor aspirator să fie mai silenţios decât cel pe care îl au acasă.

“Studiul nostru a arătat că nivelul de zgomot este un lucru pe care trebuie să îl schimbăm. Astfel, am dezvoltat o serie de îmbunătăţiri care au dus la noul model de aspirator – UltraSilencer™ ZEN”, a spus Jessica Baschke, Product Line Manager Floorcare and Consumables & Accessories, Electrolux.

Cu un nivel de zgomot de doar 58 decibeli, UltraSilencer™ ZEN este cel mai silenţios din lume datorită îmbunătăţirilor de ordin tehnic realizate pentru mai multă linişte în timpul sesiunii de curăţenie.

Electrolux UltraSilencer ZEN1Sistemul Silent ZEN™ permite aspirarea fără a-i deranja pe cei din jur, datorită noilor straturi de izolare fonică, ce au rezultate silenţioase în timpul curăţeniei. UltraSilencer™ ZEN este dotat cu furtunul Silent AeroPro™, cu un interior neted care reduce zgomotul. Duză Silent ZEN™ a aspiratorului a fost îmbunătăţită cu noi caneluri pentru reducerea zgomotului pe covor, iar periile aspiratorului sunt mai silenţioase pe podelele dure.

Furtunul se conectează la un tub cu diametrul de 36 de mm, creând o zona perfect închisă şi blocând propagarea zgomotului. Fiecare tub al aspiratorului este uşor, realizat din aluminiu, cu o secţiune largă ce asigura un flux de aer optim, minimizând zgomotul în timpul aspirării. De asemenea, se remarcă îmbunătăţiri şi o reducere a sunetului motorului, datorită noului sistem de suspenii, a suportului pentru sacul de praf, dar şi a noului suport de filtru.

În ciuda silenţiozităţii sale, noul UltraSilencer™ ZEN are calităţile unui aspirator premium. Sistemul Motion Control™ asigura manevrabilitate uşoară pe orice suprafaţă de aspirare, fie că deplasezi aspiratorul lin sau dinamic. Are greutate mică şi, datorită periei AeroPro™ 3 în 1, este simplu de manevrat în jurul mobilelor şi în zona colţurilor. Cablul de 12 m permite aspirarea pe o rază mare a casei, fără a fi nevoie să schimbi prizele frecvent.

Aspirarea se va transformă într-o experienţă relaxantă datorită plicurilor odorizante S-fresh®, care eliberează un miros plăcut în întreagă casă. Poţi alege unul din parfumurile de pin, lămâie, trandafir, bambus, briza tropicală sau zahăr brun.

În România, aspiratorul UltraSilencer™ ZEN de la Electrolux este disponibil în varianta albastră.

Electrolux

Electrolux este unul dintre liderii globali pe piata electrocasnicelor, dezvoltand solutii inovatoare, concepute cu grija si bazate pe cercetarea aprofundata a consumului, care indeplinesc nevoile actuale ale consumatorilor casnici si profesionisti. Produsele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragazuri, aspiratoare, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici. Avand in portofoliu branduri respectate, precum Electrolux, AEG, Zanussi si Frigidaire, grupul vinde anual peste 60 de milioane de produse in mai mult de 150 de tari. In 2015, Electrolux a inregistrat vanzari de 124 miliarde de coroane suedeze, avand aproximativ 58.000 de angajati.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *