Electrolux anunță achiziționarea companiei europene de hote de bucătărie, BEST

Electrolux a anunțat achiziționarea companiei Best, producător european de hote de bucătărie inovatoare, recunoscute pentru design-ul lor.

BestAchiziția permite brandului Electrolux să dezvolte o gamă completă de soluții culinare integrate și să își continue obiectivele de creștere pe termen lung, în regiune.

Compania Best a avut în 2016 vânzări nete de 42 de milioane de Euro (echivalentul a aproximativ 400 de milioane de coroane suedeze) și 450 de angajați, în principal în unitățile de producție din Cerreto d’Esi (centrul Italiei) și în Zabraze (Sudul Poloniei). Compania face parte din grupul Broan-Nu Tone, un producător și distribuitor nord-american de produse rezidențiale de ventilație.

“Achiziția companiei Best este un demers strategic perfect pentru a consolida potențialul Electrolux de proiectare, cercetare, dezvoltare și producție de hote de bucătărie, un aspect de business esențial, ce ne determină să oferim consumatorilor experiențe culinare remarcabile.” a  declarat Dan Arler, Head of Electrolux Major Appliances Europe, Middle East & Africa.

Grupul Broan-Nu Tone va continua să proiecteze, să producă și să comercializeze brand-ul Best de produse de ventilație pentru bucătărie, în nordul Americii. Achiziția se află sub rezerva aprobării de către autoritățile de reglementare internaționale, iar finalizarea acesteia este așteptată în cel de-al treilea trimestru al anului 2017.

Electrolux facilitează un stil de viață mai bun prin reinventarea gustului, a îngrijirii și a bunăstării, oferind o viață mai placută și sustenabilă pentru milioane de oameni. Lider global de electrocasnice, Electrolux plasează consumatorul în centrul a tot ceea ce face. Prin intermediul brandurilor Electrolux, AEG, Anova, Frigidaire, Westinghouse și Zanussi, grupul Electrolux înregistrează în fiecare, vânzări de mai mult de 160 de milioane de produse profesionale și de uz casnic, în mai mult de 150 de piețe de desfacere. În 2016, Electrolux a înregistrat vânzări de 121 miliarde de coroane suedeze și un număr de peste 55.000 de angajați, în întreaga lume.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Electrolux anunță achiziționarea companiei europene de hote de bucătărie, BEST
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.