Electrolux a donat mașini de spălat și uscătoare Spitalului Județean din Satu Mare

Electrolux România a donat Spitalului Județean din Satu Mare 2 mașini de spălat și 2 uscătoare de rufe, pentru a veni în sprijinul spitalului și a personalului medical, în lupta împotriva răspândirii virusului Covid-19. 

Electrolux

Aparatele electrocasnice vor fi utilizate pentru igienizarea în deplină siguranță, a hainelor și uniformelor personalului medical din cadrul Spitalului Județean din Satu Mare, reducând astfel, riscul de contaminare cu virusul Covid-19 și venind în sprijinul medicilor în sporirea măsurilor de protecție necesare în acest context.

„În această perioadă, este vital să fim solidari și atenți la nevoile celor din jur și suntem conștienți că este și responsabilitatea noastră să ne implicăm în comunitate și să venim în sprijinul celor care au nevoie de ajutor. De aceea, am ales să donăm 4 mașini de spălat și uscătoare care să fie folosite de către personalul medical din Satu Mare, pentru igienizarea echipamentelor și hainelor, facilitând astfel, protecția lor în spital, dar și acasă, în cadrul familiei. Contribuția noastră este una firească, având în vedere că fabrica Electrolux din Satu Mare are o istorie de peste 100 de ani în România și a fost mereu responsabilă față de comunitatea locală a declarat Ferenc Szenpeteri, directorul interimar al fabricii.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 484 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Electrolux a donat mașini de spălat și uscătoare Spitalului Județean din Satu Mare

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.