ELKO România devine distribuitor oficial Alta Labs

ELKO România, parte a ELKO Group, anunță parteneriatul de distribuție pentru România cu Alta Labs. Alta Labs este un producător nou, dar cu experiență, cu o gamă completă de echipamente WiFi și switch-uri de rețea pentru segmentul enterprise. Cu toate că Alta Labs este o marcă nouă și în dezvoltare, oamenii din spatele Alta Labs au o experiență impresionantă în industrie. Alta Labs face parte din SVT – SoundVision Technologies.

Alta Labs proiectează, dezvoltă și produce o gamă completă de soluții de rețea de calitate pentru întreprinderi. Designul hardware este concentrat pe instalarea facilă, performanță puternică și fiabilitate. În primul rând, Alta Labs oferă access point-urile WiFi 6: AP6 și AP6 Pro, la care se vor adaugă în curând switch-urile S24-PoE, S16-PoE și S8-PoE, estimate să apară pe piața din România în cursul lunii octombrie.

Access Point-urile Alta Labs

Access point-urile AP6 și AP6 Pro de la Alta Labs au o formă compactă și un design estetic elegant, permițând integrarea fără probleme în mediile corporative, comerciale și rezidențiale. AP6 Pro are suport pentru 4096 QAM și este, de asemenea, clasificat IP54 pentru medii comerciale de înaltă calitate. Access point-urile sunt alimentate PoE pentru o instalare simplă și eficientă. Platforma de gestionare în cloud a Alta Labs oferă capacități de monitorizare și configurare fără probleme de pe orice dispozitiv, inclusiv desktop-uri, laptop-uri și dispozitive mobile. Nu există taxe de licențiere. Pentru a fi de ajutor instalatorilor de rețea și tuturor celor pasionați, Alta Labs a lansat forumul tehnic: https://forum.altă.inc/

Alta Labs

Fondată în 2022, Alta Labs creează tehnologii de rețea revoluționare, cu design software și hardware proprietar. Scopul principal este de a aduce simplitatea în utilizare, managementul complet customizabil și utilizarea aplicațiilor software pentru a ajută utilizatorii să-și gestioneze nevoile de WiFi, indiferent ce sistem sau design vor să implementeze.

ELKO Group și ELKO România

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând peste 350 de producători. Cu o experiență de peste 30 de ani, compania oferă o gama largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de retaileri, producători de calculatoare, integratori de sisteme și companii din diferite domenii, în 13 țări din Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a ELKO Group în 2022 s-a ridicat la 1.516 miliarde USD (1.427 miliarde EUR), cu o rată de profitabilitate brută de 9.4%.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *