Noile monitoare Samsung UHD oferă o experiență de vizualizare completă

Samsung Electronics Co., Ltd. și-a extins portofoliul de monitoare ultra high-definition (UHD) pentru a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor care sunt mari consumatori de divertisment, dar și a profesioniștilor.

UE850-Pivot-BlackNoile modele de monitoare UHD, UE590 și UE850, oferă un contrast puternic al imaginii și un timp de răspuns rapid, oferindu-le utilizatorilor o experiență vizuală similară cu realitatea și o mai bună performanță în utilizare.

„Calitatea și acuratețea reproducerii imaginii sunt foarte importante pentru experiența de vizualizare, îmbunătățind modul de utilizare și productivitatea, precum și pentru crearea unei experințe captivante de divertisment în casele utilizatorilor. Adresându-se diferitelor nevoi ale utilizatorilor, modele noastre de monitoare avansate, UE590 și UE850, introduc un nou standard UHD”, a declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte și șef Enterprise Business Team,Visual Display Business, Samsung Electronics.

Disponibil în variantele de 23,5 și 28 inci, modelul UE590 este ideal pentru utilizatorii în căutare de divertisment de cea mai bună calitate și pentru pasionații de jocuri video care își doresc cele mai bune detalii vizuale.

Cu peste 8 milioane de pixeli, modelele UE590 și UE850 oferă cele mai clare și detaliate imagini. Noile monitoare Samsung oferă o adevărată experiență vizuală UHD datorită unor funcții integrate de îmbunătățire a imaginilor și a jocurilor video. Sunt singurele monitoare UHD ce suportă tehnologia AMD FreeSync, pentru un joc fluid, fără întreruperi.

Timpii de răspuns de o milisecundă la modelele de 28 inci le permit utilizatorilor să vadă chiar și cea mai rapidă acțiune de pe ecran, clar și fără umbrire, iar frecvența de refresh de 60Hz elimină tremurul imaginii, oferind o experiență de viziualizare îmbunătățită.

Conectivitatea avansată permite monitoarelor UHD să îmbunătățească experiența de utilizare, oferind mai multă flexibilitate și confort. Ambele monitoare UHD au integrate Display Porturi (DP) și porturi HDMI, iar monitoarele UE850 de 28 și 31,5 inci dispun de o interfață Quad care se conectează perfect cu DP 2.1, miniDP, HDMI 2.0 și sursele HDMI 1.4a. Porturile HDMI 2.0 și DP2.1 suportă o rezoluție 4K la 60Hz, dublul rezoluției maxime al portului HDMI 1.4a (4K la 30Hz).

Modelul UE850 dispune de patru porturi USB 3.0, două dintre ele având capacitate de super-încărcare. Porturile USB permit încărcarea simultană a mai multor dispozitive mobile, fiind de trei ori mai rapide decât porturile USB 2.0 obișnuite, astfel este eliminată necesitatea unei stații de andocare. Utilizatorii pot încărca și vizualiza aproape orice tip de conținut în timp ce încarcă simultan mai multe dispozitive.

Cele două modele le permit utilizatorilor să își configureze conținutul ecranului în funcție de nevoile lor specifice de vizualizare. Funcția Picture-by-Picture (PBP) face posibilă afișarea conținutului din două surse de intrare diferite, menținând calitatea imaginii. Până la 25 la sută din ecran poate fi repoziționat și redimensionat oriunde în ecran, folosind modul Picture-in-Picture 2.0 (PIP).

Beneficiile ergonomice introduse de noile monitoare U590 și UE850 oferă o experiență mai confortabilă și plăcută pentru utilizatori.

Monitoarele UHD beneficiază de suport VESA pentru montare ușoară, iar modelul UE850 extinde capacitatea de vizualizare printr-un suport reglabil pentru înălțime (HAS), înclinare și rotație. Utilizatorii pot menține raportul de aspect constant chiar și atunci când rotesc modelul UE850 cu ajutorul unei funcții de rotație integrată on-screen display (OSD) și software auto magic rotation.

Dezvoltate pentru utilizarea pe parcursul unor perioade lungi cele două monitoare oferă o experiența de vizualizare mai puțin obositoare. Modul unic eye-saver reduce efectele nocive pe care lumina albastră le are asupra ochilor. De asemenea, funcția anti-flicker protejează ochii de efortul depus la vizualizarea imaginile pâlpâitoare care apar pe unele monitoarele standard.

Monitoarele UHD confirmă angajamentul Samsung de a oferi tehnologii de înaltă performanță într-un mod sustenabil. Pentru a economisi energie și resurse, modelul UE850 este construit cu 30% plastic reciclat și fără PVC și este echipat cu tehnologii de economisire a energiei.

Funcția Off Timer Plus a modelului UE850 reduce consumul de energie și permite setarea timpului de închidere a monitorului, în timp ce funcția Smart Eco-Saving ajută la reducerea luminozității ecranului pentru creșterea eficienței energetice. Modelul UE590 vine cu o soluție Eco-Saving Plus similară.

Restul specificațiilor tehnice le găsiți aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *