F64 organizează o expoziție de fotografie off-road

Sunt puține sporturi care să solicite și genereze în același timp adrenalină, putere și timp scurt de reacție, dar cu siguranță concursurile de off road se încadrează în această categorie. F64 împreună cu GTC MotorSport și GTC Auto organizează în perioada 1 – 14 decembrie expoziția ENFO4x4 cu fotografii din timpul unor astfel de competiții, dar și din expediții 4×4.

Vernisajul se va desfAna Maresescu-F64ășura miercuri, 3 decembrie, de la ora 19.00 la sediul F64 din Bd. Unirii nr. 45.

Florentin Tufa, Ștefan Dan și Cosmin Crăciun sunt trei fotografi pasionați de off road și care au experimentat la prima mână adrenalina pe care o trăiești pe traseele pe care se desfășoară astfel de curse. Vor fi prezenți la eveniment și doi români care au încheiat recent o expediție în Siberia folosind o mașină ARO, iar Răzvan Cirap, președinte GTC MotorSport și coorganizator ENFO4x4, va povesti mai multe despre ce înseamnă acest sport, care sunt costurile și de ce mașini ai nevoie.

Competițiile off road sunt periculoase și costisitoare, dar mai ales nu sunt pentru toată lumea. Noi am încercat să aducem, prin fotografiile prezentate la F64, câteva cadre care să surprindă magia acelor momente și puțină adrenalină. Este, în definitiv, o defilare a fotografiei sportive în care fiecare cadru te solicită la maximum, așa cum sunt solicitate mașinile și cum sunt solicitați piloții”, a declarat Ana Măreșescu, de la F64.

Vor mai fi prezenți si Silviu Bulugioiu, președintele Comisiei Naționale de off road din cadrul Federației Române de Automobilism Sportiv, și Ionuț Macri, președintele juriului 4×4 Photo Action, fotograf cunoscut și practicant al off road-ului. El a fost atât sportiv, cât și organizator al concursului Transylvania Adventure Trohy cunoscut în toată Europa. Din partea F64 va vorbi Ana Măreșescu, Event Manager F64.

Premiile vor fi acordate de către partenerul evenimentului – GTC Auto, companie cunoscută în lumea 4×4, atât ca service specializat în tuningul masinilor 4×4, cât și ca organizator de concursuri și evenimente 4×4.

Oala cu bunătăți a gătit ceva special pentru acest eveniment. Invitații la vernisaj vor avea ocazia să descopere gusturile plăcute ale bucătăriei făcute cu pasiune.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *