Fitbit a lansat Fitbit Charge 5

Fitbit a lansat Fitbit Charge 5, cel mai avansat tracker Fitbit de monitorizare a sănătății și activității fizice. Fitbit Charge 5 este gândit pentru a oferi o imagine completă asupra condiției fizice, a nivelului de stres, a sănătății inimii și calității somnului, precum și a bunăstării generale – totul într-un dispozitiv mai subțire și mai elegant. Cu un ecran tactil color mai luminos și până la șapte zile de autonomie a bateriei (ce variază în funcție de utilizare), Charge 5 oferă funcțiile de monitorizare de care aveți nevoie pentru a vă concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important.

fitbit

Cu șase luni de abonament la serviciului Fitbit Premium incluse, cumparatorii au acces la informații detaliate, îndrumări practice și o suită de peste 500 de antrenamente, alături de sfaturi utile despre nutriție și mindfulness, care le permit să facă ceea ce este mai bine pentru corpul lor în fiecare zi.

Faceți efort într-un mod inteligent

Odată cu lansarea Fitbit Charge 5, au prezentat și noua experiență de pregătire zilnică Daily Readiness oferită în cadrul serviciului Fitbit Premium, alături de care clienții pot înțelege dacă fizic corpul lor este pregătit pentru un antrenament intens sau dacă ar trebui să acorde prioritate recuperării. Funcționalitatea va fi disponibilă în curând pe Charge 5, precum și pe dispozitivele Sense, Versa 3, Versa 2, Luxe și Inspire 2.

Cu Daily Readiness, veți primi în fiecare dimineață un scor bazat pe gradul fizic de epuizare, variația ritmului cardiac (HRV) și somnul recent. Veți accesa, de asemenea, o analiză a factorilor cu impact asupra scorului dvs. și sugestii, de exemplu un obiectiv recomandat pentru numărul de Minute Active, împreună cu antrenamente sau programe regăsite în cadrul serviciul Premium care vă vor ajuta să luați cele mai bune decizii pentru corpul dvs. De asemenea, Charge 5 include și un sistem GPS încorporat, 20 de tipuri de antrenamente, recunoașterea automată a exercițiilor și o estimare a V02 max. În plus, cu Premium, puteți accesa peste 200 de antrenamente de la antrenori certificați și programe populare precum Daily Burn, barre3, obé și noile antrenamente super-energice de la LES MILLS.

Reduceți stresul și relaxați-vă mintea

În 2020, 40% dintre adulți au înregistrat un nivel record de stres. Pentru a ajutala gestionarea stresului, Charge 5 este primul tracker Fitbit care include un senzor EDA, ce măsoară răspunsul corpului la stres prin înregistrarea până și a celor mai mici modificări ale glandelor sudoripare de pe degete. Am lansat indicatorul EDA în toamna trecută odată cu smartwatch-ul Fitbit Sense și am constatat că 70% dintre utilizatori și-au scăzut ritmul cardiac în timpul unei sesiuni de scanare EDA de două minute, demonstrând că aceste instrumente pot ajuta la reducerea stresului.

Cu Charge 5 clienții obțin și Scorul de Management al Stresului afișat în aplicația Fitbit, astfel încât să poată vedea în fiecare dimineață dacă mental sunt gata să facă față mai multor provocări sau dacă trebuie să se odihnească și să își încarce bateriile. Cu serviciul Fitbit Premium, au acces la peste 300 de sesiuni de meditație și mindfulness de la branduri și experți mondiali, precum “Metoda Ten Percent Happier” și “Mindful Method by Deepak Chopra” care ajută la gestionarea stresului. Fitbit anunță, de asemenea, un parteneriat alături de Calm, aplicația nr. 1 specializată în somn, meditație și relaxare, parteneriat prin intermediul căruia membrii Premium vor avea acces la conținutul disponibil în aplicație.

O vedere amănunțită asupra sănătății

Sănătatea inimii devine, de asemenea, o prioritate. Fibrilația atrială (FibA) este cea mai frecventă afecțiune a ritmului cardiac din lume și, de la lansarea aplicației ECG pe smartwatch-urile Fitbit Sense, utilizatorii au efectuat mai mult de patru milioane de evaluări. Aplicația ECG va fi disponibilă în curând și pe Charge 5, aducând un instrument critic la îndemâna mai multor persoane, la un preț accesibil. De asemenea, Charge 5 monitorizează ritmul cardiac 24/7 și oferă notificări atunci când vă aflați peste sau sub limitele normale înregistrate de regulă pentru corpul dvs. Deși mulți factori pot afecta ritmul cardiac, atunci când acesta este ridicat sau scăzut poate fi un semn al unei afecțiuni cardiace ce necesită asistență medicală specializată.

Alături de gestionarea sănătății cardiace, Charge 5 oferă și o vedere holistică asupra altor metrici cheie ai sănătății și stării generale de bine prin dashboard-ul Metrici de sănătate din aplicația Fitbit. Acesta include informații despre rata de respirație, variația temperaturii pielii și a nivelului de oxigen din sânge (SpO2). Cu Premium, puteți urmări pe termen lung tendințele și limitele personale.

Și pentru că somnul este esențial pentru starea de bine, în aplicația Fitbit sunt disponibile instrumentele de analiză a somnului ce sunt recunoscute pentru acuratețea lor precum Scorul de somn, stagiile de somn și alarmele inteligente SmartWake. Membrii Premium primesc, de asemenea, o analiză mai detaliată și îndrumări personalizate pentru a îmbunătăți calitatea orelor de odihnă.

Conceput pentru o utilizare intuitivă, performanță și confort

Împreună cu analizele detaliate ale sănătății și stării de bine, Charge 5 oferă și o interfață intuitivă și ușor de utilizat. Prin glisarea cu un deget pe ecranul dispozitivului, utilizatorii pot vizualiza statisticile, efectua plăți contactless, primi și trimite notificări de la și către smartphone-ul dvs. (răspunsurile rapide sunt disponibile numai cu Android) și pot alege dintre 20 de fețe de ceas colorate pentru a personaliza informațiile pe care doriți să le vizualizați mai rapid.

Cu 10% mai subțire decât predecesorul său, Charge 5 are un design aerodinamic, este optimizat pentru performanță și proiectat pentru o potrivire perfectă la încheietura mâinii. Cu un nou afișaj color AMOLED, Charge 5 este primul nostru tracker cu opțiune de afișare permanentă pentru un plus de confort atunci când doriți să consultați statisticile din timpul antrenamentului. Afișajul este, de asemenea, de două ori mai luminos decât cel al modelului anterior, facilitând vizualizarea statisticilor în zilele cu soare puternic.

Charge 5 este disponibil la prețul recomandat de 899 lei, preț ce include și 6 luni de abonament gratuit pentru serviciul Fitbit Premium (pentru clienți noi sau care revin). Începând de astăzi, Charge 5 poate fi pre-comandat online pe Fitbit.com și la partenerii autorizați, cu disponibilitate globală din această toamnă.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 476 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Fitbit a lansat Fitbit Charge 5
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.