Fotografiați, vizualizați și partajați momentele speciale cu noile modele Canon

Canon prezintă șapte noi modele care vor face parte din gamele de aparate foto PowerShot şi IXUS, dar și trei camere noi de filmat. 

8

Create pentru a oferi soluţiile perfecte, indiferent de locul sau momentul în care faceţi fotografii, noile produse sunt ideale pentru orice situaţie: fie că faceţi fotografii de aproape sau de la distanţă cu ajutorul celor trei noi aparate PowerShot cu superzoom, fie că petreceţi o seară în oraș şi faceţi fotografii cu unul dintre cele trei aparate foto compacte IXUS sau doriţi să fiţi creativi cu PowerShot N2.

Perfecte pentru a surprinde momente de la distanţă, noile aparate foto cu superzoom PowerShot SX530 HS, PowerShot SX710 HS şi PowerShot SX610 HS oferă flexibilitate maximă, asigurându-se că puteţi surprinde toate momentele la cea mai înaltă calitate.

Noul aparat foto bridge Canon, PowerShot SX530 HS dispune de un remarcabil zoom optic de 50x şi de ZoomPlus de 100x. Iar modelele de buzunar PowerShot SX710 HS şi PowerShot SX610 HS, fiecare cu zoom optic de 30x , respectiv de 18x, vă ajută să ajungeţi mai aproape de subiectele greu de atins. Funcţia de Zoom Auto prezentă la toate cele trei modele, vă ajută să menţineţi subiectul în cadru, detectând în mod automat numărul de oameni şi reglând nivelul de zoom pentru a stabili dimensiunea optimă. Între timp, funcţia IS inteligent asigură realizarea unor imagini clare. După surprinderea momentelor, puteţi partaja imaginile şi filmele realizate în format Full HD direct pe telefoane inteligente şi tablete, printr-o simplă atingere, folosind funcţiile integrate Wi-Fi şi Dynamic NFC.

Pentru a realiza fotografii creative, spontane, noul PowerShot N2 vă este la îndemână cu tot ceea ce aveţi nevoie. Design-ul unic de formă pătrată dispune de un zoom inovator şi de inele pentru fotografiere, pentru a putea realiza fotografii din mai multe unghiuri. De asemenea, beneficiază de un ecran tactil care se pliază la 180 de grade, activând modul dedicat selfie, care vă ajută să vă faceţi fotografii impecabile. Pentru a vă impresiona prietenii, modul Fotografie creativă, acum îmbunătăţit, creează o gamă de diferite abordări creative pentru fiecare fotografie realizată; tehnologia inteligentă analizează subiectul şi realizează clipuri video scurte şi amuzante, cu diverse cadre şi efecte.

Modelele IXUS 160, IXUS 165 şi IXUS 170 vă ajută să surprindeţi cu uşurinţă momente extraordinare în detalii surprinzătoare. Cu ajutorul modelului IXUS 170 care dispune de zoom optic de 12x şi al modelului IXUS 160 şi IXUS 165, cu zoom optic de 8x, vă puteţi concentra pe acţiune. Simplu de utilizat, cu rezultate extraordinare la fiecare apăsare a butonului declanşator, toate cele trei aparate foto dispun de un senzor de 20.0 MP pentru fotografii detaliate, în timp ce funcţia Smart Auto vă permite să fotografiaţi fără efort, aparatul controlând setările în locul dumneavoastră, iar funcţia Filtre Creative vă oferă rezultatele dorite  instant.

Canon a lansat și trei camere de filmat noi din seria LEGRIA HF R: LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 şi LEGRIA HF R606. Perfecte pentru surprinderea momentelor speciale în familie la calitate Full HD, noile camere de filmat vă ajută să realizați filme creative de care vă veţi bucura mereu.

Combinând sistemul video Full HD Canon cu un procesor DIGIC DV4 de înaltă calitate, noile camere video vă ajută să surprindeţi momentele speciale în familie în detalii uimitoare. Beneficiind de un obiectiv cu zoom optic de 32x, cu un zoom avansat de 57x, modelele vă oferă libertatea de a surprinde o gamă largă de scene şi subiecte, atât de aproape cât şi de la depărtare.

Aparatul are și funcția Zoom Framing Assist (Asistentă la încadrare cu zoom). Pur şi simplu ţineţi apăsat butonul de căutare dedicat iar camera video vă va ajuta să repoziţionaţi subiectul înainte de a face din nou zoom in. Aveţi garanţia că fiecare filmare va fi clară, deoarece funcţia IS Inteligent reduce automat tremurul aparatului, conferindu-vă încrederea necesară pentru a face zoom-in pe acţiune chiar în momentul desfăşurării acesteia.

Pentru a vă ajuta să încadraţi mai bine fiecare cadru – precum grupuri mari la reuniuni de familie sau în peisaje solicitante în timpul vacantelor – LEGRIA HF R68 este dotată cu un nou obiectiv Wide Attachement care poate fi montat rapid pe camera video pentru a scurtă distanța focală la 26,9 mm, lărgind orizontul general al camerei video.

Acum puteţi adăuga foarte simplu filmelor o notă de creativitate, datorită gamei de moduri noi de înregistrare, uşor de folosit. Cu ajutorul funcţiei de înregistrare cu încetinitorul, puteţi reduce vitezele cu 1/2x – ideal pentru surprinderea şi redarea fiecărui detaliu al primului gol marcat de un copil – sau să creşteţi viteza de desfăşurare a evenimentelor cu până la 1200x, ideal pentru recapitularea apusurilor surprinse în vacantă sau a excursiilor aventuroase.

Pentru a vă ajuta să surprindeţi şi să păstraţi momente de familie preţioase, clipurile video filmate în modul Baby sunt salvate automat într-un album dedicat, permiţând redarea acestora şi partajarea lor cu persoanele iubite. Pentru a vă asigura că amintirile dumneavoastre sunt în siguranţă şi că nu vor fi şterse din greşeală, funcţia de blocare a fişierului poate dezactiva funcţia de ştergere sau editare a fişierelor, astfel încât momentele voastre favorite să poată fi văzute de copii, fără niciun risc.

După ce aţi surprins toate evenimentele unei zile, acestea pot fi partajate cu alte dispozitive cu ajutorul compatibilităţii NFC, inclusiv telefoane inteligente, tablete şi noua Staţie de Conectare CS100 Canon. De asemenea, este foarte uşor să încărcaţi conţinut pe site-uri de socializare şi servicii de cloud, pentru partajare instantă cu oamenii din întreaga lume.  În plus, LEGRIA HF R606 este compatibilă cu carduri SD FlashAirpermiţându-vă să partajaţi, să stocaţi şi să redaţi filmările pe telefon inteligent sau tabletă, fără conexiune la internet dedicată.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *