Fujitsu Forum Munchen 2017 a dezvăluit modul în care Digital Co-creation determină transformarea digitală

Fujitsu Forum Munchen și-a deschis porțile pentru un număr de peste 12.000 de vizitatori, dezvăluind modul în care Digital Co-creation determină transformarea afacerilor, reunind expertiză de business a clienților cu tehnologia inovatoare pentru a aduce plus valoare.

fujitsuPe parcursul ultimului an, Fujitsu a realizat progrese notabile pe cele patru verticale strategice de business: Cloud, Internet of Things și Inteligență Artificială – toate aflate sub umbrelă Cyber Security. Fujitsu Forum a evidențiat cele mai recente inovații din aceste patru domenii principale de interes.

În cloud, principala oportunitate de piață este constituită de Hybrid IT. Anticipând că în următorii doi ani, jumătate dintre marile organizații își vor gestiona resursele IT prin intermediul serviciilor cloud, Fujitsu Cloud Service K5 s-a extins în regiuni că Marea Britanie, Finlanda, Germania, Spania și America de Nord. De asemenea, Fujitsu furnizează o nouă capacitate de stocare privată dedicată, ce permite stocare locală a datelor chiar și pentru medii cloud private, publice sau virtuale – un pas important în conformitate cu reglementările, precum Regulamentul General al Uniunii Europene vizând Protecția Datelor (GDPR).

Una dintre tehnologiile care determină dezvoltarea cloud-ului este Internet of Things, domeniu în care Fujitsu propune inteligență la noi niveluri, acoperind nivelul rețelei periferice – aproape de senzori. Pentru a facilita implementarea acestei oportunități de către companii, Fujitsu introduce FUJITSU INTELLIEDGETM, ce asigură inteligență la nivelul periferic al rețelei. INTELLIEDGETM ia decizii inteligențe în timp real la nivelul rețelei periferice, pe bază celor învățate din cloud-și utilizează inteligență artificială pentru a colectă, prelucra și învață pornind de la datele generate de senzor, în vederea interconectării tuturor informațiilor procesului de fabricație digitală, de la concepere la producție și întreținere.

O tehnologie care merge mână în mână cu Internet Of Things este Inteligență Artificială (AI), ce continuă să deschidă noi căi de interpretare a informațiilor de business. Fujitsu identifică un imens potențial pentru AI în piață și se concentrează în a oferi soluții clienților săi pentru a răspunde oportunităților existențe în piață.

Capacitatea organizațiilor de a funcționa în lumea digitală depinde fundamental de o securitate informatică eficientă, esențială pentru furnizarea de servicii digitale și pentru protecția mărcii, veniturilor și încrederii clienților. Pentru a-și consolida soluțiile oferite, Fujitsu a creat Global Cyber Security și continuă să dezvolte servicii de cyber security, inclusiv servicii avansate precum Cyber Threat Intelligence și Cyber Threat Analytics, bazate pe inteligență artificială și automatizare, pentru o protecție sporită și o reacție mai rapidă în cazul producerii unor incidente de securitate.

Fujitsu Forum este că în fiecare an o platformă de lansare a soluțiilor inovative, iar sarcină noastră este de a selectă, adapta și implementa pe piață locală, împreună cu partenerii, clienții și aliații strategici, acele produse și soluții care aduc valoare adăugată. Dintre domeniile către care ne îndreptăm atenția menționez Sistemele Integrate PRIMEFLEX, Infrastructura Convergență Nflex dezvoltată în parteneriat cu NetApp, dar și soluțiile de retail”, spune Gabriel Pavel, Head of Fujitsu Balkans.

Fujitsu România consolidează ecosistemul de parteneri prin dezvoltarea și extinderea Programului Select, ce presupune un set de acțiuni channel-centric dezvoltate pe două axe-Select Expert, program ce se bucură de o foarte mare dinamică și proaspăt lansatul Select Start, program foarte bine primit de parteneri la doar 7 luni de la lansare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email? Alătură-te celor 475 de cititori fideli:

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Fujitsu Forum Munchen 2017 a dezvăluit modul în care Digital Co-creation determină transformarea digitală
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *