Gama de frigidere Hotpoint propune câteva tehnologii inovatoare

Gama de frigidere Hotpoint, marcă a Indesit Company, propune câteva tehnologii inovatoare, ce păstrează mai mult timp prospețimea alimentelor: Air Tech Evolution, Hygene Advance și Active Oxygen.

HOTPOINT-Frigider 76937-EBLH18223 O3„Pentru că prospețimea alimentelor este o prioritate pentru fiecare dintre noi, gama de frigidere Hotpoint de la Indesit se adaptează nevoilor consumatorilor și îmbină perfect cele mai recente inovații pentru a permite o depozitare optimă și o păstrare a calității mâncării pentru mai mult timp. Astfel, durata de valabilitate este prelungită într-un mod complet natural, iar culoarea și consistența din prima zi se mențin până la 9 zile.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company România.

Tehnologia Air Tech Evolution asigură o temperatură constantă și o răcire mai rapidă în comparație cu o combină frigorifică standard, asigurând astfel o prospețime îndelungată a alimentelor. În același timp, decongelarea automată împiedică acumularea gheții în interiorul congelatorului pentru a garanta o funcționare perfectă și o durată mai mare a congelatorului.

HOTPOINT-Frigider 77206-EBLH18213 03 FPentru că o bună igienă este cea mai importantă condiție pentru păstrarea optimă a alimentelor, noile frigidere Hotpoint sunt dotate cu Hygiene Advance, un tratament cu ioni de argint aplicat pe pereții interiori ai aparatului frigorific. Această soluție naturală previne formarea mucegaiului și a bacteriilor, impiedicând proliferarea microorganismelor.

Noua gamă de frigidere Hotpoint include și tehnologia Active Oxygen eliberează automat particule de oxigen activ în interiorul frigiderului care purifică aerul și încetinesc procesul de deteriorare a alimentelor. În plus, testele de laborator au demonstrat că Active Oxygen previne formarea bacteriilor cu până la 90% și reduce concentrația de mirosuri neplăcute cu până la 70%, fără a necesita un consum suplimentar de energie sau de întreținere a aparatului frigorific.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *