Garmin susține competiția internațională Wings for Life World Run

Garmin, unul dintre cei mai mari producători internaționali de echipament de navigare, este partener oficial al competiției Wings for Life World Run.

Garmin susține alergătorii din cele 35 de țări participante și echipează peste 350 de vedete cu ediția limitată a brățarilor de sport VivoFit2. Printre cei care își vor monitoriza activitatea sportivă cu produsele Garmin se numără piloţii David Coulthard şi Felix Baumgartner.

Despre competiţia Wings for Life World Run si parteneriatul cu Garmin

GarminParteneriatul cu Wings for Life World Run face parte dintr-o inițiativă globală Garmin de a susține alergatul ca stil de viață.

„Indiferent de vârstă, ocupație sau statut social, cel mai important este mind set-ul, iar colaborarea cu Wings for Life ne ajută sa transmitem acest mesaj. Cei peste 83.000 de participanți din 35 de țări vor face peste 470 de milioane de pași și vor înregistra împreună aproape 14 miliarde de bătăi ale inimii, date impresionante, mai ales dacă luăm în considerare că toate aceste eforturi sunt pentru o cauză nobilă: strângerea de fonduri pentru cercetarea leziunilor măduvei spinării. Le urăm succes tuturor participanților în cursă și le dorim cât mai mulți pași sănătoși”, spune Alexandru Moise (reprezentant Garmin).

Brăţara VivoFit 2

Cele 350 de vedete din întreaga lume vor purta brățara de monitorizare VivoFit 2, un device care urmărește activitatea fizică 24/7 și contorizează numărul de pași, caloriile, distanța și timpul, precum și perioadele de odihnă. Brățara este rezistentă la apă, se conectează foarte ușor cu alte gadget-uri și este disponibilă într-o gamă variată de culori și materiale.

Despre Garmin

Garmin este o companie de origine americană și unul dintre cei mai cunoscuți producători și distribuitori de echipamente de navigare din lume. De la lansarea sa în 1989, Garmin a vândut peste 126 de milioane de dispozitive GPS. Garmin și-a diversificat gama de produse, punand acum la dispozitia clientilor din intreaga lume sisteme de navigare pentru automobile, pentru industria marină și aviatică, dar și produse pentru uzul zilnic precum brățări de monitorizare a activității fizice, ceasuri, ciclocomputere şi aparate de drumeţii.

Garmin este prezent în România prin Sheba Distribution SRL, unic importator pentru segmentul Outdoor, Fitness şi Marine (Navigatoare şi Terminale portabile GPS solide, Radare, Sonare şi Chart Plotter-e), alături de cea mai bună hartă de navigaţie topo şi rutieră a României, Atlasul Digital al României. Produsele se gasesc la Garmin City Shop din Bucureşti.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *