Grundig lansează HomeWhiz, prima gamă completă de electrocasnice mari conectate din România

Grundig, producător global de aparate electrocasnice și electronice premium și lider al pieței europene, lansează pe piața locală HomeWhiz, prima gamă de electrocasnice inteligente, și face un pas către conturarea casei viitorului, un concept menit pentru a ușura viața oamenilor.

GrundigHomeWhiz înseamnă în primul rând confort sporit, asigurând un control rapid și eficient al electrocasnicelor, prin intermediul dispozitivelor inteligente, chiar și de la distanță. Fie că vorbim de operațiuni simple, precum schimbarea temperaturii din frigider, pornirea programului de spălare a rufelor sau vaselor, sau pur si simplu consultarea din aplicație a rețetei pentru cină și preîncălzirea cuptorului din drum spre casă, toate vor fi disponibile de pe device-ul mobil.

HomeWhiz oferă și siguranță sporită, prin utilizarea celor mai înalte standarde pentru autentificare și protocoale (Sistem de protecție VDE Smart Home), dar și o eficiență energetică superioară. Prin setări și recomandări suplimentare pentru consum optim de energie electrică, electrocasnicele se pot adapta nevoilor exacte ale consumatorilor. Chiar și diagnosticarea produsului poate fi realizată de la distanță, prin analizarea comportamentului de utilizare, fapt ce reduce timpul pentru eventualele intervenții de reparație.

Trăim într-o eră digitalizată, o eră a vitezei și ne dorim ca totul să se întâmple rapid, dar să fie și simplu. Prin HomeWhiz, Grundig deschide noi drumuri, pentru o experiență digitalizată chiar și în utilizarea electrocasnicelor. Vorbim astfel de electrocasnice care comunică și interacționează autonom, totul ca utilizatorul să se bucure mai mult de timpul petrecut acasă”, a declarat Gabriel-Adrian Eremia, Marketing Director Arctic.

Gama Grundig HomeWhiz include 5 produse premium cu conectivitate WiFi si tehnologii de top:

  • masina de spalat rufe cu functiile ProDose, pentru dozarea automată a detergentului si Steam Refresh, prin care mirosurile neplăcute sunt eliminate cu ajutorul aburilor, pentru haine usor de calcat si impecabile, totul fara risipa
  • uscatorul cu funcțiile ExpressDry și TimeSaver, cu tinute gata de purtat intr-un timp scurt
  • masina de spalat vase cu filtre prevăzute cu funcția de autocurățare si programe de spălare automate, pentru rezultate perfecte cu minim de efort
  • cuptorul incorporabil cu tehnologia Multi-Taste-Oven, ce permite gătirea uniformă a trei feluri de mâncare, fără ca gustul și aromele să se amestece și cu funcție de autocurățare pirolitică
  • combina frigorifica Side by Side prevăzuta cu zone FullFresh+ si Vitamin Care, pentru alimente la fel de proaspete ca in ziua recoltarii

Pe parcursul anului 2019, gama va fi actualizată și cu alte produse, proiectate pentru un conform sporit.

Ambasadorul HomeWhiz este Lorena Buhnici, alături de care Grundig a dezvoltat o serie dedicată de videos, materiale pe platformele online, dar și platforma dedicată unbusy.ro, dedicată conceptului de electrocasnice conectate. Pe unbusy.ro, oamenii vor descoperi întreaga experiență HomeWhiz, într-o serie de 17 videos, de la momentul în care echipa Grundig montează electrocasnicele, până la tips&tricks despre utilizarea efectivă a acestora. Este o modalitate foarte simplă de a oferi oamenilor insight-uri pe care le pot avea doar utilizând tehnologia.

„Mie îmi place să mai numesc casa noastră și casa viitorului, pentru că este plină de tehnologie, menită a ne ușura munca, astfel încât să putem petrece cât mai mult timp de calitate în familie. M-am bucurat să descopăr și să testez chiar acasă gama de electrocasnice și aplicația HomeWhiz, pe care eu le consider viitorul în ceea ce privește electrocasnicele. Totul mai ușor și mai rapid, cu ajutorul unei aplicații mobile simple și intuitive”, a declarat Lorena Buhnici, ambasador Grundig HomeWhiz.

Toate electrocasnicele mari Grundig beneficiază de un pachet de servicii premium, care include o garanție de produs  de 7 ani, precum și garanție de 10 ani la motor și compresor EcoInverter. Mai mult, pentru un confort sporit, se asigură instalare gratuită și diagnoză produs, dar și posibilitatea de a returna produsele în 100 de zile de la achiziție.

Grundig

Grundig face parte din Arçelik Group, principalul producător de electrocasnice din cadrul Koç Group, companie listată în Top 500 Fortune Global. Cu o istorie de peste 70 de ani, timp în care a răspuns nevoilor consumatorilor, Grundig este producător global de aparate electrocasnice și electronice și lider european al pieței de produse electronice pentru casă. Brandul Grundig este recunoscut pentru designul modern și elegant al produselor, responsabilitatea față de mediul înconjurător, dar și pentru standardele înalte de calitate. Cu un portofoliu global de peste 500 de produse – de la televizoare OLED, dispozitive audio, produse pentru îngrijirea părului, aspiratoare, până la electrocasnice mari și mici de bucătărie, Grundig oferă soluții pentru fiecare cameră dintr-o casă modernă. Grundig a primit numeroase premii pentru calitatea și designul produselor sale, printre care Product Design, Red Dot Design și Plus X Awards. Mai mult, Grundig se numără printre brandurile apreciate de Stiftung Warentest, cel mai important institut de testare globală din Germania, precum și de Trusted Reviews, organizație independentă de testare din Marea Britanie. Produsele Grundig sunt fabricate preponderent în fabricile din Europa și comercializate în peste 65 de țări din întreaga lume.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Grundig lansează HomeWhiz, prima gamă completă de electrocasnice mari conectate din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.