Indesit lansează gama de electrocasnice Advance

Colecția Indesit Advance cuprinde două tipuri de cuptoare cu 8 funcții de gătire, dar și plite cu 5 arzătoare.

Indesit-plita-74186-PIM750AST-IX

Noua gamă Advance de electrocasnice incorporabile de la Indesit se adaptează nevoilor consumatorului prin eficiență, versatilitate, utilizare minimă de energie și de resurse, dar și prin ușurința de folosire.

Cuptorul Indesit Advance Multichef 8 are o interfață intuitivă cu o tehnologie ușor de folosit, un nivel scăzut de consum energetic, ușă de sticlă panoramică (cu trei geamuri de protecție împotriva temperaturilor ridicate) ce mărește vizibilitatea în interiorul cuptorului.  În plus, cuptoarele Indesit Advance Multichef 8 sunt dotate cu programe care asigură o preparare perfectă a fiecărui tip de aliment. Ceasul digital cu funcția Auto Stop permite oprirea flacărei la finalul procesului de gătire a mâncării. În acest mod, este posibilă atât selectarea programului de gătit, a timpului ideal de preparare, dar și oprirea automată la finalul ciclului de gătire.

Cuptoarele sunt dotate și cu funcția de piroliză, un sistem automat de curățare. Astfel, temperatura cuptorului ajunge automat 500°C și elimină rapid resturile de mâncare.

Butoanele ergonomice ”push push reprezintă o soluție inovatoare ce garantează fiabilitate, siguranță și curățenie maximă. Interiorul cuptorului are dispozitive telescopice de ghidare ce ușurează scoaterea tăvilor din interior. Mai mult, în urma testelor efectuate, s-a demonstrat că aceste cuptoare rezistă la 15.000 de deschideri și închideri și au o durată de 10 ani de utilizare.

Cele 8 funcții ale cuptoarele Indesit Advance: Traditional (ideală pentru felurile de mâncare tradiționale, în care căldura este dispersată în mod uniform); Grill (pentru o gătire rapidă a peștelui, a altor tipuri de carne sau a sanvișurilor toast); Speedy Barbecue (pentru preparea unor cantități mai mari de legume, pește sau alte tipuri de carne); Keep Warm (ideală pentru reîncălzirea și pentru păstrarea aromei proaspete a felurilor de mâncare); Multi-level (pentru prepararea simultană a alimentelor pe 3 nivele diferite); Gratin (combină viteza de gătire a grătarului cu delicatețea ventilării aerului); Easy Cook (ideală pentru gătirea rapidă a preparatelor congelate fără a fi necesară o încălzire prealabilă a cuptorului); Pizza (perfectă pentru prepararea pizzei datorită distribuției optime a căldurii).

Plitele din gama Indesit Advance permit o distribuire uniformă a căldurii pentru o gătire perfectă a fiecărui preparat. Pentru a se potrivi oricărui tip de bucătărie și pentru a răspunde cerințelor oricărui consumator, plitele din colecția Advance sunt disponibile în modele de 60, 70 și 90 de cm. Grilajul este conceput astfel încât să optimizeze spațiul de lucru și conține mai multe tipuri de arzătoare, inclusiv un arzător cu dublă coroană, care oferă o temperatură constantă pentru o gătire optimă a mâncării, dar și putere mai mare a flacărei care salvează timp și energie.

Sistemul de siguranță împotriva scurgerilor accidentale de gaz, aprinderea electrică la o singură mână, cele 5 arzătoare emailate, butoanele ergonomice, dar și controlul sporit asupra puterii flacărei sunt caracteristicile care fac din gama Advance una ușor de utilizat și de controlat. În plus, fiind realizate dintr-un material termorezistent, plitele din gama Advance sunt extrem de rezistente la căldură.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *