Koki Holdings prezintă elemente cheie ale noului brand „HiKOKI”

Koki Holdings Co., Ltd., unul dintre cei mai mari producători de scule electrice și echipamente biotehnologice, a prezentat a elemente cheie ale noului său brand „HiKOKI”.

HIKOKIBrandul HiKOKI pune un accent prioritar pe nevoile clienților profesionali din domeniul sculelor electrice și pneumatice.

Mai mult decât orice altceva, utilizatorii finali din zilele noastre își doresc să aibă posibilitatea de a-și desfășura activitatea în felul în care vor și oriunde vor. Pentru a oferi unelte puternice, durabile, exacte și mobile, am decis să ascultăm mai mult ca niciodată perspectiva clienților și să abordăm provocările în mod direct. Am codificat acest lucru în angajamentul brandului nostru față de clienți”,  a declarat Yasushi Fukui, Director Executiv al Koki Holdings Europe GmbH și Director pentru Operațiunile Internaționale al Koki Holdings Co., Ltd. 

Cunoașterea nevoilor pieței

Am început cu fabricarea de bormașini electrice și, în cei 70 de ani de la fondarea noastră în 1948, am făcut eforturi să ne extindem gama de produse”, a declarat Yasushi Fukui.

În plus, întrucât HiKOKI livrează produse atât în Japonia, cât și la nivel internațional, organizația a asigurat produse puternice, durabile, precise și de înaltă calitate, care satisfac nevoile clienților noștri, în același timp având o înțelegere profundă a importanței identificării nevoilor pieței din perspectiva monozukuri („măiestria în execuție”).

Folosite eficient oriunde

Pentru a identifica nevoile pieței, Koki Holdings a desfășurat o varietate de schimburi de opinie și studii. Rezultatele: Clienții din zilele noastre prețuiesc „experiențele”.

În special, am constatat că experiențele superioare pentru utilizatorii profesioniști rezultă din posibilitatea de „a face treaba oriunde” utilizând scule care sunt puternice, durabile și precise”, a declarat Fukui.

Koki Holdings a dezvoltat MULTI VOLT, o puternică platformă pentru acumulatori de 36 de volți care poate satisface această cerință. HiKOKI va continua să ofere combinații ale platformei de acumulatori cu scule proiectate în mod exact, pentru a accelera livrările pe piața globală.

Abordare pentru înfăptuirea angajamentului brandului

La 1 aprilie 2018, organizația a numit oficiali care îndeplinesc rolul de directori pentru fiecare dintre liniile de business principale. Scopul acestui demers este promovarea continuării dezvoltării guvernanței, colaborării și accelerării activității în interiorul companiei, precum și promovarea unei conduceri care ia decizii mai bune mai rapid.

Dezvoltarea produselor, comunicării de marketing și a informațiilor

Koki Holdings va implementa următoarele tipuri de măsuri în viitor pentru a continua să le asigure utilizatorilor o experiență superioară.

În primul rând, compania va promova studiile și analizele la nivel global pentru a identifica cererea pieței în timp util.

În al doilea rând, compania va dezvolta un proces care va permite identificarea nevoilor prezente și viitoare în materie de dezvoltare a resurselor. Koki Holdings va crea un mecanism în care nevoile dau naștere produselor, prin cultivarea segmentelor de clienți, crearea de portofolii de produse în fiecare regiune/categorie și conceperea de promoții legate de lanțul valoric.

Procesele existente în cercetarea, dezvoltarea, proiectarea și gestionarea produselor de top și în comunicarea de marketing au fost evaluate, revizuite și optimizate. Așadar, compania optează pentru o „monozukuri” de înaltă calitate, într-un mod unificat, ceea ce conduce la îmbunătățirea ulterioară a proceselor și la reorientarea spre experiențele utilizatorilor.

Începutul erei ”fără fir”

Inovațiile în segmentul uneltelor fără fir conduc industria sculelor electrice. Unul dintre produsele de vârf ale HiKOKI este inovația fără fir MULTI VOLT. Acumulatorul MULTI VOLT 36 V (BSL36A18) este compact, având aproape aceeași dimensiune și greutate precum acumulatorul litiu-ion de 18 V al Koki Holdings (BSL 1860), dar utilizând o celulă de capacitate mare care atinge o putere de ieșire din clasa 1 kW. În plus, este compatibil cu sculele noastre fără fir de 18 V. Este echipat cu un util indicator de nivel al bateriei și poate fi încărcat prin intermediul încărcătoarelor noastre care sunt compatibile cu acumulatorii glisanți de 18 V – 36 V.

Koki Holdings Co., Ltd. este unul dintre cei mai mari producători de scule electrice și echipamente biotehnologice. Gama de scule electrice cuprinde aproximativ 1.300 de modele, precum șurubelnițe și bormașini, pistoale de bătut cuie și alte scule pneumatice, trimere de iarbă, trimere pentru gardul viu și alte echipamente electrice pentru uz în exterior și curățitoare, aparate de spălat cu presiune și alte electrocasnice. Printre echipamentele biotehnologice se numără produse precum ultracentrifuga.

Tehnologiile avansate de clasă mondială ale Koki Holdings au dat naștere unor produse fiabile și inovatoare de-a lungul celor 70 de ani de istorie. Suntem prezenți la nivel mondial, având unități de vânzare nu numai în Japonia, ci și în alte 95 de țări din toată lumea, inclusiv în Europa, Statele Unite, Asia, Oceania, Orientul Mijlociu și Apropiat și Africa.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 476 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Koki Holdings prezintă elemente cheie ale noului brand „HiKOKI”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.