Krüger&Matz aduce în România un nou smartphone

Krüger&Matz îmbunătățește gama FLOW printr-un nou smartphone. Datorită ecranului de 5 inch, procesorului quad-core şi sistemului de operare Android 4.4 KitKat, FLOW 2 le oferă utilizatorilor modalități complexe de operare.

FLOW 2 (5)Viteza mare de internet, 4G LTE, permite schimbarea și trimiterea rapid a fișierelor și crește semnificativ confortul de lucru.

FLOW 2 este echipat cu procesor quad-core Qualcomm MSM8916 cu frecvenţă de ceas de 1.4 GHZ şi o memorie RAM de 1 GB. Datorită acestei combinaţii, noul dispozitiv Krüger&Matz este ideal pentru utilizatorii care operează cu aplicații dificile, oferindu-le un flux de lucru cursiv și la îndemână. Memoria internă de 8GB este perfectă pentru un volum mare de date, putând fi extinsă până la 32 GB cu ajutorul cardului microSD.

Un element distinctiv al noului model de telefon este serviciul de Internet LTE care permite o navigare rapidă și facilitează procesul de comunicare. Totodată, acesta se poate transforma foarte ușor într-un ghid datorită GPS-ului încorporat compatibil cu sistemul GLONASS. Bluetooth 4.0 permite distribuirea rapidă de fișiere, fotografii, video-uri, iar port-ul microUSB vine în sprijinul celor care vor să transfere documentele stocate pe telefon, pe un calculator.

FLOW 2, la fel ca alte produse Krüger&Matz, este un smartphone dual-SIM. Această funcţie utilă și practică se potrivește perfect celor care folosesc cartele cu numere locale în timpul călătoriilor de afaceri sau celor care utilizează două numere de telefon, unul personal şi unul destinat serviciului.

Dimensiunea ecranului și facilitățile acestuia fac diferenţa între FLOW 2 şi predecesorul său. Noul smartphone Krüger&Matz este echipat cu un ecran de 5 inch cu o rezoluţie de 720×1280 pixeli şi este protejat cu un tip de sticlă Dragontrail, rezistentă la impact și zgârieturi.

Iubitorii de fotografie pot realiza poze și clipuri video de o calitate ridicată datorită rezoluţiei de 8 megapixeli. În plus, smartphone-ul FLOW2 are încorporată o baterie cu o capacitate de până la 2300 mAh care asigură un timp îndelungat de utilizare.

FLOW 2 este combinaţia ideală între tehnologie de ultimă generație, design exclusivist şi fiabilitate. Eleganța dispozitivului oferită de carcasa subţire, de culoare neagră, face din smatphone-ul Krüger&Matz un accesoriu must-have atât pentru domnișoare și doamne, cât și pentru domni.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online (www.Krügermatz.ro) și în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro. Mai multe informații sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.

Sugestie preţ-vânzare: 699 RON.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *