Krüger&Matz lansează două modele de radio

Compania poloneză de IT&C, Krüger&Matz, diversifică gama de produse prin lansarea unor noi dispozitive performante: două modele de radio, KM0812 și KM0813.

Sistemul audio Kruger&Matz 0813Radio-ul KM0812 este primul produs de acest fel din portofoliul Krüger&Matz și vine cu numeroase avantaje. Având o tehnologie de ultimă generație, dispozitivul poate recepționa mii de posturi din întreaga lume. Este practic, are un design minimalist și se încadrează perfect în orice decor.

Radio KM0812 cu internet este alegerea potrivită pentru pasionații de muzică, plictisiți de melodiile comerciale, care vor să-și extindă orizonturile în materie de muzică de calitate. Recepționarea a zeci de mii de stații de radio din toată lumea împacă toate gusturile, chiar și pe cele ale ascultătorilor critici. Utilizatorii care vor să asculte un anumit post, trebuie doar să-l selecteze, introducând numele, regiunea și genul muzical. În plus, datorită serverului UpnP, noul dispozitiv Krüger&Matz le oferă acestora oportunitatea de a asculta muzică direct din calculator.

KM0812 poate fi folosit și fără conexiune la internet. Aparatul permite utilizatorilor să recepționeze și posturi care folosesc tehnologia clasică (AM, FM), iar opțiunea AUX permite ascultarea playlist-ului preferat direct de pe telefon sau alte dispozitive externe.

Pentru cei care preferă soluțiile simple și practice, Krüger&Matz a creat modelul KM0813, un radio performant care dispune şi de opțiunea de alarmă. Primul lucru care atrage cel mai mult atenția în ceea ce privește acest dispozitiv este ecranul mare, de o claritate ridicată, ale cărui luminozitate și contrast pot fi setate în funcție de preferințele fiecăruia.

Utilizatorii pot selecta sunetul alarmei, pot fi treziți fie cu melodia preferată, fie cu primele știri ale zilei. Designul minimalist și liniile elegante transformă radio-ul KM0813 într-un accesoriu potrivit oricărei încăperi și oricărui stil.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online și în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro.

Sugestie preț de vânzare KM0812 – 379 RON, KM0813 – 79 RON.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *