LG a prezentat la nivel global noua gama de televizoare

LG Electronics (LG) a prezentat la Seul noua gamă de televizoare din 2015, anunțând, în același timp, și strategia pentru aceasta, denumită Dual premium, care va avea în focus piața premium de televizoare.

LG ULTRA HD TV UF9500 2

Datorită strategiei Dual premium, LG va putea ocupa poziția de lider pe piața globală de televizoare premium cu ajutorul televizoarelor OLED, urmărind în același timp extinderea segmentului TV premium cu scopul de a crea mai multe oportunități pentru noile sale televizoare PRIME UHD.

“Ne bucurăm că avem ocazia de a introduce o gamă completă de produse TV distincte care oferă o calitate a imaginii uimitoare, care va demonstra conceptul de premium. Televizoarele OLED și PRIME UHD vor demonstra încă o dată că brand-ul LG este sinonim cu calitatea imaginii. Cu ajutorul acestor soluții inegalabile de home entertainment, LG se plasează într-o poziție favorabilă, de lider pe piața TV premium. a declarat Brian Kwon, președinte și CEO al LG Electronics Home Entertainment Company.

LG a prezentat o gamă de noi televizoare OLED, inclusiv modele de 55, 65 și 77 de inci cu ecrane curbate și plate. Compania a introdus și un nou concept, ABCD, care va integra principalele beneficii ale tehnologiei OLED LG:

  • Angle (A): Cu ajutorul televizoarelor LG OLED, chiar și spectatorii care nu stau în centru se vor bucura de o calitate excepțională a imaginii.
  • Black (B) și Color (C): Gama OLED integrează mai multe funcții avansate ale ecranului, printre care tehnologia proprie LG, WRGB OLED. Aceasta oferă imagini cu nuanțe perfecte de negru, culori vii și raport de contrast infinit.
  • Design (D): Filozofia de design Art Slim a LG se concentrează asupra realizării celui mai subțire televizor posibil, păstrând, în același timp, un aspect simplu și curat.

Datorită unei combinații unice de tehnologii superioare de afișare a imaginii, televizoarele OLED LG au câștigat premiul Cel mai bun produs de la CES din categoria produselor TV în ianuarie 2015.

Pe măsură ce disponibilitatea conținutului de calitate crește, LG preconizează că și vânzările televizoarelor sale OLED vor crește, întrucât din ce în ce mai mulți consumatori vor căuta produse de înaltă calitate pe care să poată viziona acest conținut. Ținând cont de aceste aspecte, LG dorește să își extindă gama de televizoare OLED din Coreea de la 5 la 10 modele pentru a putea oferi consumatorilor o selecție cât mai mare de produse TV premium.

Televizoarele LG PRIME UHD, superioare televizoarelor ULTRA HD, dispun de funcții precum tehnologia ColorPrime, ULTRA Luminance, panou 4K In-Plane Switching (IPS) și Prime Mastering Engine, care oferă o experiență cu adevărat premium.

Tehnologia LG ColorPrime mărește gama de culori care poate fi afișată pe ecran prin utilizarea diferitelor culori LED fosfor, permițând o profunzime și un realism ale imaginii sporite. Tehnologia ULTRA Luminance analizează în permanență cele mai luminoase și cele mai întunecate părți ale conținutului afișat pentru a îmbunătăți constant luminozitatea și rezoluția. Panoul LG 4K IPS cu care este echipat permite televizorului să afișeze imagini detaliate din cele mai largi unghiuri de vizualizare. Mai mult, Prime Mastering Engine optimizează preferințele televizorului pentru a spori simțitor calitatea imaginii.

LG PRIME UHD dispun de un ecran UltraSlim Design splendid, de 8,5 mm grosime, în condițiile în care ecrane similare din partea competitorilor au între 40 și 50 mm grosime. Standul Auditorium, integrat în televizor, se potrivește cu finisajele metalice de pe marginile televizorului și scoate în evidență sistemul audio de calitate calibrat de către Harman/Kardon, funcționând ca un reflector de sunet.

Noua platformă LG Smart TV, webOS 2.0, reprezintă o versiune îmbunătățită a apreciatei interfețe de utilizare a LG, webOS. WebOS a fost inițial realizat pe conceptul “Televizorul, din nou simplu de utilizat”, cu scopul de a răspunde la nemulțumirile legate de sistemele de meniu TV care deveneau din ce în ce mai complexe. Se preconizează că televizoarele smart echipate cu webOS vor depăși vânzări de 1 milion de unități în prima jumătate a anului 2015.

Compania va lansa gama de televizoare premium pe piețe din întreaga lume la sfârșitul lunii martie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *