LG va dezvălui, în premieră mondială, primul monitor cu ecran curbat și extra-lat

LG Electronics (LG) va dezvălui cel mai nou monitor cu ecran curbat și extra-lat IPS 21: 9 (modelul 34UC97) și alte oferte atractive de monitoare, la IFA 2014 în Berlin, Germania. Primul monitor din lume care va încorpora un ecran curbat IPS cu un raport de aspect de 21:9, monitor modern de 34 de inci, oferă o calitate a imaginii remarcabilă și o serie de opțiuni convenabile de conectivitate. De asemenea, vor fi prezentate la IFA 2014 uimitorul monitor Digital Cinema 4K (modelul 31MU97) și monitorul pentru jocuri pe televizor cu dotări incluse (modelul 24GM77), ambele combinând performanța superioară cu stilul modern și funcționalitatea versatilă.

Curved UltraWide Monitor -34UC97Cel mai avansat monitor curbat și extra-lat LG IPS 21: 9 este o soluție completă, la fel de potrivită atât pentru nevoile utilizatorilor profesioniști, cât și pentru cei care își petrec timpul acasă, beneficiind de un ecran suplimentar, astfel încât utilizatorii să poată face mai multe lucruri în mai puțin timp. Prin adăugarea curburii unui monitor cu raport de aspect de 21:9, LG s-a creat un produs unic, care oferă o experiență mai captivantă decât până acum.

Rezoluția ecranului Quad HD cu 3440 x 1440 pixeli oferă fotografilor ce folosesc aparate digitale și realizatorilor de film nivelul de detaliere și acuratețe necesare muncii acestora. Compatibil atât cu PC-uri, cât și cu Mac-uri, monitorul LG 34UC97 manevrează cu ușurință grafica și clipurile video mai complicate pe oricare system, sprijină Thunderbolt™ 2 pentru transfer de date de mare viteză – de patru ori mai rapid decat USB 3.0 – și permite mai multor dispozitive să fie înlănțuite. Monitorul dispune, de asemenea, de MAXX AUDIO® și un sistem de boxe stereo de 7W care garantează să ofere performanțe audio de vârf pentru toate frecvențele.

Pe lângă primul monitor curbat și extra-lat 21:9 din lume, LG va prezenta noul monitor Digital Cinema 4K pentru prima dată în acest an la IFA. Monitorul LG Digital Cinema 4K respectă standardele inițiativei Cinema Digital pentru ecrane cu rezoluție de 4K, având 4096 x 2160 pixeli într-un ecran de 31 de inci, pentru o rezoluție echivalentă a patru monitoare Full HD. Modelul 31MU97 permite profesioniștilor, cum ar fi editorii de film, să vizioneze conținut original 4K în modul în care acesta a fost realizat să fie vizionat.

Monitorul Digital Cinema 4K are un display LG IPS 4K care oferă imagini ultra-clare, cu un unghi larg de vizualizare. Având abilitatea de a reproduce 99% din spațiul de culoare Adobe RGB, acest monitor este o alegere ideală pentru profesioniștii de film, precum și pentru cei care lucrează în design și fotografie. Monitorul Digital Cinema 4K vine cu un hardware deja setat și înglobează Dual Color Space, software-ul de reglare exclusiv LG True Color Pro.

Digital Cinema 4K Monitor- 31MU97-Pasionații de jocuri pe televizor vor aprecia în mod special noul monitor Gaming LG 24GM77, care este special proiectat pentru a fi suficient de rapid pentru jocurile de tip FPS. O rată de reîmprospătare de 144Hz asigură ca și cea mai intensă acțiune să extreme de clară, în timp ce modul Dynamic Action Sync (DAS) reduce considerabil timpul de admisie, permițând jucătorului să răspundă mai rapid la ceea ce se întâmplă pe ecran.

Alte caracteristici notabile includ Black Stabilizer, pentru redarea unui negru consistent pe durata diferitelor scene și Game Mode-ului, care oferă trei setări optimizate, ce pot fi aplicate rapid prin apăsarea unei taste pe monitor, cu opțiunea de a crea presetări personalizate. Și, nu în ultimul rând, opțiunea Motion 240, dezvoltată exclusiv pentru monitorul Gaming, care ajută la minimizarea lipsei de claritate cauzată de mișcare, într-un timp de răspuns rapid, de mai puțin de 1 ms.

„Mulți oameni petrec mai mult timp în fața monitoarelor de calculator decât în fața televizoarelor și, cu toate acestea, cei mai mari producători de monitoare nu par să inoveze în același ritm cu producătorii de televizoare”, a declarat Hyoung-sei Park, șef al IT Business Division din cadrul LG Electronics Home Entertainment Company.

„La LG, inovarea în domeniul tehnologiilor ecranelor nu se limitează doar la produsele noastre de top de pe piața de televizoare, ci sunt în permnență în curs de implementare în monitoarele noastre avansate pentru PC-uri. De aceea suntem deosebit de mândri să prezentăm la IFA primul monitor curbat și extra-lat 21:9 din lume, cu un ecran IPS curbat, care oferă un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, pentru o experiență de vizionare captivantă.”

Monitoarele avansate pentru PC de ultimă generație LG vor fi expuse la IFA 2014, Berlin, între 5 și 10 septembrie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *