Liebherr lansează în București primul mono-brand shop din Europa

Datorită creșterii constante a vânzărilor și a interesului pentru acest brand manifestat de consumatorii din România, producătorul german Liebherr, împreună cu Marelvi, importatorul și distribuitoulr oficial al brand-ului, au decis să lanseze în București primul mono-brand shop din Europa.

Lansare showroom Liebherr-vitrina vinuri.com

Situat în Swan Office Park din Pipera, showroom-ul prezintă o linie reprezentativă de produse frigorifice ce răspund nevoilor și gusturilor variate ale consumatorului român.

Lansarea vine după o investiție de aproximativ 100.000 de euro în amenajarea showroom-ului și prezentarea produselor frigorifice. Investiția a fost gândită pentru a facilita consumatorului român o experiență completă a brandului Liebherr și a calității pe care acesta o reprezintă.

Ne bucură încrederea pe care am câștigat-o în cadrul familiei Liebherr, care a acceptat să reprezentăm imaginea companiei în România și chiar Europa, prin deschiderea, în București a primului showroom mono-brand din U.E. Pe parcursul ultimilor ani am putut remarca un interes din ce în ce mai crescut al românilor pentru îmbunătățirea confortului personal și a standardului electrocasnicelor pe care le aleg pentru casă, care a depășit reticența în fața prețului mai ridicat dar adecvat al produselor premium. Sperăm ca, prin deschiderea acestui showroom, clienții noștri să trăiască experiența universului Liebherr în mod direct și să se convingă de importanța produselor de calitate”, a declarat Marian Burlan, Director Executiv Marelvi.

Brand-ul premium Liebherr a ales să lucreze exclusiv cu Marelvi pentru importul și distribuția în România, având deja o colaborare de 7 ani. Anul 2014 a adus o creștere a businessului cu aproximativ 12%. Liebherr a ajuns să fie unul  dintre cele mai importante nume din portofoliu, fiind un brand special conceput pentru consumatorii exigenți, care caută soluții de calitate, economice, ecologice și cu un design deosebit.

Liebherr a revoluționat standardele combinelor frigorifice odată cu patentarea tehnologiei BioFresh, ce permite menținerea alimentelor la o temperatură puțin peste 0°C, la umiditatea ideală, păstrând astfel prospețimea acestora pentru o perioadă mult mai îndelungată decât în frigiderele obișnuite. Datorită acestei tehnologii, consumatorii pot beneficia de o alimentație mai sănătoasă, deoarece în compartimentul BioFresh, fructele, legumele, produsele lactate, carnea, peștele sau fructele de mare își conservă vitaminele și mineralele, gustul, precum și aspectul atractiv.

Ca specialist în industria frigiderelor și congelatoarelor premium, Liebherr dezvoltă în permanență soluții inovatoare pentru o păstrare îndelungată a prospețimii alimentelor, pentru o utilizare cât mai ușoară și pentru un consum cât mai scãzut de energie electrică. Materialele de calitate superioară, prelucrarea perfectă până în cele mai mici detalii, design-ul exclusivist și tehnologiile de producție dintre cele mai moderne, sunt câteva dintre argumentele ce susțin renumele Liebherr.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *