Liebherr sărbătorește 10 ani de prezență pe piața din România

Liebherr sărbătorește 10 ani de prezență pe piața din România, ocazie cu care lansează o campanie aniversară oferind 10 ani garanție pentru 10 produse selectate și concursuri cu premii atractive.

liebherrLiebherr, companie înființată în anul 1949 ca o afacere de familie, a devenit astăzi unul dintre cei mai importanți producători mondiali de aparatură frigorifică de înaltă calitate, cu un grup de peste 130 de companii, o cifră de afaceri de 9,845 miliarde de euro în 2017 și 43.869 de angajați pe toate continentele. De-a lungul timpului, produsele Liebherr au obținut numeroase premii în cadrul unor competiții precum Plus X Award, Red Dot Award, Kitchen Innovation sau Stiftung Warentest.

Pe piața din România, producătorul a ales să lucreze exclusiv cu compania Marelvi, care de 10 ani este unic importator și distribuitor al produselor. În primii 3 ani de activitate în țara noastră, Liebherr a avut o creștere explozivă de peste 200%, iar în anii care au urmat a reușit să pătrundă pe toate canalele de comercializare, păstrând o creștere constantă de aproximativ 25% în fiecare an. În 2018, piața de produse frigorifice a fost în creștere cu 2.5% ca număr de unități, iar Liebherr a păstrat acest trend în evoluția vânzărilor sale.

Liebherr a fost primul brand care a implementat multe idei inovatoare, idei care au devenit caracteristici standard la produsele frigorifice din ziua de azi. De exemplu, tehnologia BioFresh care oferă legumelor și fructelor climatul perfect pentru o prospețime îndelungată. Aceasta menține alimentele la o temperatură puțin peste 0°C, la umiditatea ideală, păstrând astfel alimentele proaspete pentru o perioadă mult mai îndelungată decât în frigiderele obișnuite, conservând vitaminele și mineralele, gustul delicat și aspectul atractiv.

Ca o promisiune a continuității realizării unor produse inovatoare, prin folosirea materialelor de calitate exceptională si tehnologiilor de producţie dintre cele mai moderne, și ca o răsplată pentru încrederea acordată de clienții din întreaga țară pe parcursul acestui deceniu, Liebherr Electrocasnice oferă 10 ani de garanție la 10 produse selectate, dar și o combină frigorifică cu BioFresh cadou, la concursul organizat pe site-ul aniversar https://10ani.liebherr-electrocasnice.ro/.

„Încă de la început, am știut că mai presus de produsele pe care le distribuim, clienții noștri sunt cei mai importanți. Știm că fără ei și fără încrederea lor nu am fi ajuns astăzi aici. Acesta este și motivul pentru care această aniversare este dedicată lor, prin intermediul campaniei „Un deceniu de calitate garantată”. Vrem să îi asigurăm că vom fi aici și peste 10 ani și,  sperăm noi,  peste încă mulți alții, iar nivelul calității produselor Liebherr va fi unul de primă clasă.”, a declarat Daniela Bîzgan, Director General Marelvi.

Liebherr

Cu sediul în Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de aparatură frigorifică de înaltă calitate. Concepută sub exigenţa calităţii superioare şi a design-ului de excepţie, linia completă de aparate electrocasnice Liebherr include frigidere de dimensiuni mici, combine şi frigidere, lăzi frigorifice și vitrine pentru păstrarea și temperarea vinurilor cu  dispozitiv de control al temperaturii și umidității, precum şi frigidere şi congelatoare pentru uz comercial.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Liebherr sărbătorește 10 ani de prezență pe piața din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.