Logitech International cumpără compania ASTRO Gaming

Logitech International (SIX: LOGN) (Nasdaq: LOGI) anunță preluarea companiei ASTRO Gaming, brand de console de gaming, specializat pe segmentul de căști dedicate gamerilor profesioniști.

Logitech InternationalLogitech și ASTRO sunt împreună liderul pieței de căști, mouși, tastaturi și webcam-uri destinate gamerilor de PC și console.

“ASTRO este lider în segmentul de căști de consolă premium, device-urile ASTRO fiind preferatele jucătorilor esports care concurează pe consolă. Achiziția reprezintă o completare perfectă pentru gama Logitech G. Suntem încântați de brand, de echipă și de produse. Dorim ca împreună să creăm o experiență de joc mai distractivă pentru gamerii de pretutindeni.” a precizat Ujesh Desai, vice președinte și manager general al Logitech G.

”Echipa ASTRO a apreciat dintotdeauna device-urile Logitech și Logitech G, si mi se pare extraordinar că ne unim forțele. Puterea brandului ASTRO îmbinată cu tehnologia de top a Logitech G și rețeaua de distribuție globală vor aduce produsele noastre la și mai mulți gameri din întreaga lume.” a precizat Jordan Reiss, cofondator și președinte ASTRO

ASTRO este un pionier în segmentul de gaming audio și produse de lifestyle și deține o poziție de lider în segmentul de căști de gaming premium pentru console. ASTRO este recunoscut pentru celebrele căști A40 și A50, device-uri concepute pentru gameri profesioniști. Noul model ASTRO este A10, device care păstrează esența premium a gamei dar care va fi comercializat la un preț accesibil.

Logitech va achiziționa ASTRO pentru suma de 85 de milioane de dolari iar achiziția se va închide la începutul lunii august. Prin alăturarea ASTRO, Logitech investește într-o piață de gaming adiacentă, cea de console, pentru a accelera creșterea business-ului de gaming.

Logitech concepe produse care îşi găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţele digitale pe care şi le doresc. În urmă cu peste 35 de ani, Logitech a început să-i conecteze pe oameni prin computere, iar în acest moment crează produse care îi aduc pe oameni mai aproape prin muzică, gaming, video şi computing. Brand-ul Logitech include Jaybird, Logitech G și Ultimate Ears. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI). (LOGIIR).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 484 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Logitech International cumpără compania ASTRO Gaming

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.