Mașina de spălat Samsung Crystal Blue, premiată în Franța pentru inovație

  • de

Mașina de spălat Samsung Crystal Blue WW9000 a fost premiată cu Grand Prix de I’Innovation în cadrul Foire de Paris în Franța, o expoziție de accesorii fashion de ultimă generație.

WW9000-005-Dynamic-White-1WW9000-005-Dynamic-White-1 Grand Prix de l'inovationJuriul a descris mașina de spălat Crystal Blue ca fiind simplă, intuitivă şi inteligentă. În ediția de anul acesta focusul a fost „inovația oferită de dispozitivele viitorului care contribuie la îmbunătățirea vieții de zi cu zi”, iar criteriile cheie au fost ergonomie, confort, design, ecologie, consum redus de energie, tehnologie și conectivitate.

Premiul câștigat de mașina de spălat WW9000 reprezintă recunoașterea faptului că aceasta îmbină perfect designul minimalist și elegant cu experiența de utilizare intuitivă, fiind soluția inteligenta de ultimă generație pentru îngrijirea hainelor.

„Încă de la lansare, la începutul anului în cadrul European Forum, mașina de spălat WW9000 a deschis un nou capitol în materie de design pentru acest segment de electrocasnice, integrându-se în orice locuință, oricât de sofisticată sau sau simplă ar fi, alături de alte aparate de uz casnic sau piese de mobilier. Grand Prix de I’Innovation este recunoașterea care confirmă faptul că Samsung se implică în dezvoltarea permanentă de noi tehnologii, care să le ofere utilizatorilor atât design de top, cât și funcții revoluționare care să facă activitățile casnice de zi cu zi mai simple, oferind hainelor îngrijirea potrivită,” au declarat reprezentantii Samsung Electronics România.

WW9000-005-Dynamic-White-1 Crystal Blue-Lifestyle 2 Mașina de spălat Crystal Blue WW9000 oferă oricărei locuințe moderne o eleganță pură, datorită curbelor naturale care au înlocuit liniile inutile ale unei mașini de spălat clasice și design-ului simplu care confirmă celebra expresie „Less is more”. Schimbarea principală adusă de noul design al mașinii Samsung Crystal Blue constă în finisajul translucid de cristal albastru al ușii, care creează un spectru de culori încântătoare atunci când vine în contact cu lumina. Pentru a îmbunătăți confortul oferit utilizatorilor, mașina de spălat Crystal Blue dispune de o ușă cu un diametru și o deschidere mult mai mari, iar tamburul a fost înălțat pentru a permite încărcarea și descărcarea cu ușurință a hainelor.

Pentru ca procesul de spălare să fie cât mai simplu și la îndemână, mașina de spălat Crystal Blue WW9000 este echipată cu o serie de funcții precum Most Used (memorează ciclurile de spălare și opțiunile utilizate în mod frecvent) sau Favorite (le permite utilizatorilor să personalizeze ciclul de spălare prin configurarea unor opțiuni cum ar fi temperatura și viteza de centrifugare).

WW9000-005-Dynamic-White-1De asemenea, funcția Auto Optimal Wash decide ciclul optim de spălare, temperatura, timpul, ciclul de clătire și viteza de centrifugare datorită celor 4 tehnologii cu senzori care adună informații despre încărcătura mașinii: mărimea, gradul de murdărie și pătare, cantitatea necesară de apă și detergent. Pentru a ușura și mai mult efortul depus de utilizator, funcția Auto Dispense dozează în mod automat cantitatea potrivită de detergent și balsam.

Pentru ca utilizatorii să poată seta cât mai rapid ciclul de spălare de care au nevoie, Samsung Crystal Blue oferă șase cicluri de specialitate pre-setate: Gardening ajustează setările pentru a curăța hainele cu pete de iarbă și noroi, Cooking& Dining curăță urmele de produse alimentare și de grăsime. Utilizatorii vor gpsi foarte practice și funcțiile Hygene Care, Active Sports, Active Kids și Working & Everyday.

Soluția inteligentă care le oferă utilizatorilor mai multă libertate este dată de funcția Smart Control, care le permite acestora să controleze și să monitorizeze de la distanță mașina de spălat, folosind o aplicație de pe smartphone. Astfel, utilizatorul poate porni sau întrerupe ciclul de spălare, poate primi notificări atunci când mașina și-a încheiat programul sau notificări privind timpul de spălare rămas.

De asemenea, mașina de spălat WW9000 atinge o eficiență energetică cu 50% mai mare decât cel mai înalt grad de eficiență energetică a Europei A+++, datorită generatorului de bule care se activează atunci când începe un ciclu normal de spălare. Acestă tehnologie ajută la dizolvarea detergentului de spălat, la formarea unei mari cantități de spumă care pătrunde mai repede în haine, fiind așadar nevoie de mai puțină apă caldă.

Datorită funcțiilor dezvoltate pentru a simplifica activitățile din viața de zi cu zi și design-ului conceput astfel încât orice locuință să fie complimentată de eleganța mașinii de spălat, Samsung Crystal Blue confirmă interesul pe care îl acordă Samsung Electronics în dezvoltarea produselor revoluționare, recunoscut și prin obținerea Grand Prinx de I’innovation în Franța.

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *