Mașinile de spălat Indesit Company – cele mai bune din Europa din punct de vedere al etichetării energetice și al designului ecologic

Proiectul european ATLETE II a testat, pentru prima dată în acest an cele mai vândute mașini de spălat din Europa în vederea conformității etichetării energetice și a designului ecologic cu cererile legale. Rezultatele analizei, efectuate pe un panel reprezentativ de produse, ce au fost prezentate pe 4 iulie la birourile Enea din Roma, au arătat că doar mașinile de spălat Indesit Company și Miele au fost în conformitate cu parametrii de control și, prin urmare, nu au avut nevoie de măsurile corective aplicate celorlalți producători.

Indesit Innex (2)Această recunoaștere adusă produselor Indesit Company – în ambele linii Indesit și Hotpoint – sporește supremația companiei în sectorul mașinilor de spălat din Europa.

Promovat de ISIS (Institutul de Studii pentru Integrarea Sistemelor), CECED (Consiliul European al Producătorilor de Echipamente Casnice), ENEA și alții, co-finanțat de Comisia Europeană, proiectul verificării conformității a studiat atât parametrii tehnici, cât și pe cei ai corectitudinii valorilor energetice specificate pe etichetă și a informațiilor din broșurile cu instrucțiuni furnizate consumatorilor.

Scopul proiectului este acela de a oferi sprijin autorităților de supraveghere a pieței și de a ajuta reducerea nivelului de consum de energie. O astfel de testare pan-europeană este făcută, de fapt, pentru a se asigura că economiile de energie, realizate prin îmbunătățirea eficienței energetice a produselor, sunt într-adevăr obținute. Totodată, testarea este făcută și pentru a proteja consumatorii de produsele de calitate inferioară și pentru a asigura o competiție justă între producătorii pieței.

Rezultatele complete ale studiului se găsesc pe www.atlete.eu/2 .

Această realizare importantă a Indesit Company reflectă angajamentul acesteia de a îmbunătăți performanța energetică și comunicarea transparentă față de consumatori, în urma căreia aceștia să facă alegeri responsabile în ceea ce privește valoarea investiției și responsabilitatea față de mediu.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *