Miele aniversează 120 de ani de inovație și calitate mondiale și lansează o nouă politică de retur

Cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, Miele, aniversează 120 de ani de inovație și calitate mondiale cu o serie de echipamente unice și o politică de retur menită să demonstreze, încă o dată, încrederea în propriile produse.

MieleAstfel, începând din această lună și până la finalul anului, clienții care achiziționează oricare dintre echipamentele din linia aniversară au la dispoziție 120 de zile pentru a le returna, de patru ori mai mult timp față de perioada standard. Campania este în linie cu actuala politică de garantare a calității Miele, care testează mașinile de spălat, de exemplu, pentru o perioadă medie de utilizare de 20 de ani.

„Seria 120” – echipamente unice

Linia aniversară Miele va include echipamente cu specificații suplimentare unice și va fi ușor de recunoscut datorită marcajului „Seria 120”, amplasat pe fiecare produs. În plus, prețurile acestora vor fi mult reduse.

Primele echipamente aniversare ce intră în portofoliul Miele România sunt două modele de mașini de spălat din gama W1. Pe lângă prețurile promoționale, acestea vor oferi suplimentar față de variantele obișnuite funcția „pre-ironing” (pentru modelele W1 și W1 Classic).

De asemenea, tot din aprilie, linia de espressoare freestanding CM5 „Seria 120” iese în evidență cu un finisaj de culoare specială, bronz perlat, disponibil doar pentru această aniversare.

Următoarele echipamente „Seria 120” vor fi disponibile treptat, pe tot parcursul anului și vor include produse din fiecare categorie de electrocasnice. Clienții interesați de seria aniversară pot urmări site-ul Miele pentru a descoperi noutățile și caracteristicile unice ale acesteia.

Miele

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Aceastei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2017/18 a crescut la aproximativ 4,1 miliarde de euro, cu 70% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.100 de persoane, cu 11.200 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C, multimedia și e-commerce.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Miele aniversează 120 de ani de inovație și calitate mondiale și lansează o nouă politică de retur
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.