Miele deschide la Sibiu al treilea magazin exclusiv din România

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, deschide la Sibiu al treilea magazin exclusiv din România, după Miele Boutique Cluj și Miele Boutique Brașov.

Miele Store Sibiu-2015 (4)Noul magazin are 50 de metri pătrați, este amplasat central și expune toate categoriile de produse Miele disponibile în România: de la consumabile și accesorii, până la electrocasnice încorporabile mari și mici, sisteme de călcat și espressoare freestanding.

Deschiderea Miele Store Sibiu, al treilea magazin exclusiv din România, face parte din strategia de dezvoltare în Transilvania, pentru noi, cea mai importantă regiune din punct de vedere al vânzărilor. În ultimii ani, am crescut semnificativ în această zonă, unde brandul este cunoscut și bine poziționat în rândul consumatorilor, care sunt la curent cu trendurile din piață și au veniturile necesare pentru a achiziționa produse premium”, declară Loredana Butnaru, Director de Vânzări Miele România.

Magazinul Miele exclusiv din Sibiu este deschis în parteneriat cu Okapi Electronics, cele două companii având o colaborare și în Cluj-Napoca. În primele șase luni de la inaugurare, noua unitate va genera venituri estimate la aproximativ 150.000 de euro din vânzarea de electrocasnice. Pe lângă electrocasnicele Miele, magazinul comercializează și mobilier de bucătărie sub alte branduri.

În prezent, Miele are o rețea de 30 de parteneri și 56 de magazine în România, care se înscriu în trei categorii: parteneri Miele exclusiv, precum magazinul lansat la Sibiu, în cadrul cărora sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT. Produsele Miele pot fi găsite, începând de anul acesta, și pe platforma Marketplace a retailerului online eMAG.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *