Miele lansează noile mașini inteligente pentru spălarea simultană a hainelor albe și colorate

  • de

Miele, compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piaţa din România gamele de mașini de spălat W1 și uscătoare de rufe T1. Mașinile de spălat din gama W1 se remarcă prin trei tehnologii exclusive Miele: PowerWash, TwinDos și CapDosing.

Masina de spalat W1-MieleInvestiția Miele în cercetare și dezvoltare pentru lansarea noilor electrocasnice premium a fost de aproximativ 100 de milioane de euro și s-a derulat pe parcursul a 5 ani. Investiția a implicat și deschiderea unei noi unități de producție și reproiectarea tuturor celor 1.600 de componente ale unei mașini de spălat.

„Cele 15 modelele de mașini de spălat W1 și uscătoare de rufe T1 sunt deja disponibile pentru consumatorii români şi pot fi cumpărate fie direct din showroom-ul Miele situat în clădirea City Gate din București, fie de la partenerii Miele din întreaga ţară,” declară Loredana Butnaru, Sales Manager Miele România.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale noii gamei este Mixed items (Încărcare mixtă), un program ce permite spălarea țesăturilor mixte într-un singur ciclu, cu rezultate excelente.

„Misiunea Miele a fost de a crea o nouă gamă de electrocasnice premium având caracteristicile specifice brandului, care să fie, în același timp, foarte elegante, eficiente și ușor de utilizat”, declară Loredana Butnaru.

Funcția inovativă PowerWash asigură o mai bună îmbibare cu apă a hainelor, sporind performanța de spălare cu cel puțin 10%, potrivit unui studiu independent realizat de „WfK Applied Laundry Research Institute Krefeld”, Germania. Acest lucru este posibil datorită sistemului sofisticat de recirculare a apei de spălare.

Pentru cei care au nevoie rapidă de haine curate, programul QuickPowerWash oferă spălarea completă a unei cuve cu o capacitate de până la 5 kilograme în mai puțin de o oră.

Masina de spalat W1-Miele-TwinDosTwinDos, primul sistem inteligent de dozare automată a detergenților lichizi și balsamului în două etape, garantează o economie de detergent cu până la 30% și oferă rezultate excelente în curățare pentru rufe de orice culoare. Acest sistem este integrat în partea inferioară a mașinii de spălat și oferă spațiu pentru două recipiente, fiecare cu o capacitate de câte 1,5 litri.

Utilizatorii de mașini de spălat din gama W1 Miele beneficiază, de asemenea, de tehnologia CapDosing, care simplifică utilizarea detergenților speciali. Pentru că uneori anumite țesături sau articole vestimentare necesită un tratament aparte, Miele a dezvoltat în exclusivitate un sistem inteligent de dozare a agenților speciali în capsule practice, care pot fi folosite în toate mașinile de spălat rufe din noua generație W1.

Masina de spalat W1-Miele-SteamFinishMiele lansează și noua gamă de uscătoare de rufe T1. Principalul diferențiator al acesteia este noua funcție SteamFinish, cu ajutorul căreia întreținerea hainelor devine impecabilă și rapidă: aburii și aerul cald netezesc articolele vestimentare încă din uscător. Această caracteristică este utilă persoanelor care vor să economisească din timpul pentru călcat și vine în completarea gamei de mașini de spălat Miele.

Miele este cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 16.500 de angajaţi, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări şi în 50 de ţări prin intermediul distribuitorilor şi importatorilor. În anul financiar 2012/2013 a obţinut vânzări în valoare totală de 3,01 miliarde de euro.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreţinere a rufelor; maşini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „Miele lansează noile mașini inteligente pentru spălarea simultană a hainelor albe și colorate”

  1. Pingback: Electro - Sinteza săptămânii 16 - 20 iunie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *