Miele lansează noul model de aspirator fără sac Boost CX1, cel mai mic și mai puternic din gama sa

Miele extinde gama de aspiratoare fără sac și lansează noul model Boost CX1 care este mai compact, ușor și agil. Aspiratorul are un design modern, o performanță superioară de curățare și este extrem de ușor de utilizat. Boost CX1 este disponibil și pentru piața din România.

miele

Caracteristici

Unul dintre diferențiatoarele noului model Boost CX1 sunt roțile mari, situate în părțile laterale, care oferă și o bună stabilitate aparatului. Un plus de stabilitate este oferit și de roata pivotantă la 360°, prevăzută cu un ax de oțel, alături de o altă roată mai mică. Datorită acestei combinații (numită TrackDrive), aspiratorul Boost CX1 poate fi manevrat precis și rămâne agil chiar și atunci când se rotește în jurul propriului centru de greutate. Grație designul, aparatul evită coliziunea cu obiectele și mobila din casă, în mod special în spațiile înguste, în timp ce pe scări este stabil și nu se rostogolește.

Designul compact al aparatului este completat de performanța superioară a acestuia, motiv pentru care Boost CX1 a câștigat premiul „Red Dot Winner 2021”, oferit de juriul redutabilei competiții Red Dot Product Design Award. De asemenea, Boost CX1 a fost premiat și la iF Product Design Award. Datorită tehnologiei Vortex, aspiratorul este puternic și curăță cu ușurință orice suprafață, precum parchet sau țesătură. Tehnologia Mono-Cyclone, utilizată pentru acest model, asigură o viteză de aspirare a aerului de peste 100 km/h, pentru ca atât murdăria grosieră, cât și praful fin să fie îndepărtate cu ușurință.

Noul Boost CX1 are integrat și un filtru Hygiene Air, care asigură filtrarea particulelor fine, iar cadrul filtrului este realizat în totalitate din material reciclat. Filtrul HEPA AirCrean, cu care sunt echipate modelele Cat & Dog și Parquet și care au duze speciale, ajunge la o retenție a prafului de peste 99,95%*, de aceea este soluția perfectă pentru persoanele care sunt alergice la praf.

Flexibilitate și ușurință

Aspiratorul Boost CX1 oferă flexibilitate și poate fi utilizat cu ușurință datorită faptului că poate opera pe o rază de 10 metri. O altă caracteristică practică este aceea că în timpul pauzelor, țeava de aspirare poate fi așezată în partea laterală a aparatului. Mai mult, Boost CX1 are o greutate de 7,75 kg, astfel că poate fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta. Recipientul de praf are o capacitate de 1 litru și poate fi golit simplu și igienic doar cu ajutorul unui buton, folosind comanda Click2Open.

Noul aspirator este disponibil în șase versiuni. Modelul de bază dispune de variantele de culoare gri grafit, negru și alb lotus, în timp ce modelul Parquet se găsește în varianta alb lotus și este realizat pentru a fi delicat cu suprafețele din lemn. Iubitorii de animale de companie vor avea de asemenea o opțiune bună în Boost CX1 Cat & Dog, de culoare negru. Toate modelele sunt testate să reziste 20 de ani și să ofere calitatea Miele.

Miele

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2020 a crescut la aproximativ 4,5 miliarde de euro, cu 70,5% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.900 de persoane, cu 11.050 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 488 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Miele lansează noul model de aspirator fără sac Boost CX1, cel mai mic și mai puternic din gama sa
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.