Noile hote decorative de la Indesit definesc funcționalitatea și calitatea

Parte dintr-o colecție completă și flexibilă, noile hote decorative de la INDESIT sunt concepute pentru a răspunde cerințelor oricărei bucătării, permițând gradul maxim de adaptabilitate pentru stiluri variate de design interior.

Indesit-hota-83647 IHP 6.5 C M IX

Produsele nu doar excelează din punct de vedere tehnic, ci, de asemenea, au un aspect ce completează stilul fiecărei locuinţe. Valoarea fundamentală a hotelor Indesit este ușurința, atât la instalare și integrare, dar si uşurinţa cu care produsul poate fi folosit şi curăţat.

Colecţia este compusă din modele de 60, 70 și 90 de cm, adaptabile pentru orice tip de spațiu și prevăzute cu funcții de filtrare și extracție. Totodată, Indesit lansează şi hota compactă, cu o adâncime de 40 cm.

Hota compactă de la Indesit reprezintă un nou concept de hotă decorativă cu formă piramidală: datorită formei înguste cu o adâncime de numai 40 cm, aceasta se integrează armonios cu mobila din bucătărie, fără a compromite parametrii de performanță.

Noua hotă îmbunătățește procesul de gătire și oferă o vizibilitate sporită suprafeței de lucru cu ajutorul iluminării Direct Light, funcție care dispune de mai multe surse de lumină, una aflată chiar în centrul hotei. Lămpile cu halogen iluminează eficient, cu un consum redus de energie.

La fel ca întreaga gamă de hote Indesit, varianta compactă are 3 viteze pentru 3 nivele distincte de absorbție a aburilor și mirosurilor. Principalele caracteristici sunt butonul easy-to-push, filtrul detașabil rezistent la spălare și instalația plug&play pentru o folosire cât mai ușoară.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *