Noua gamă de televizoare BRAVIA cu Sony Android TV

Sony aduce în România gama de televizoare BRAVIA™ 2015 cu Sony Android TV™, oferind o nouă experiență de interacțiune online cu filmele, aplicațiile, muzica și jocurile preferate.

Sony BRAVIA KD-65X9000C-ANDROIDNoua serie cuprinde 13 modele 4K Ultra HD cu Sony Android TV, cu diagonale de la 43 la 85 inchi și 16 modele Full HD, cu diagonale cuprinse între 32 și 65 inchi. Astfel, 21 din cele 29 de modele de televizoare BRAVIA™ anunțate de Sony funcționează cu cea mai flexibilă platformă disponibilă pe piață, Sony Android TV .

Noua gamă BRAVIA duce mai departe calitatea imaginii, sunetul clar și design-ul inconfundabil pe care oamenii le așteaptă de la televizoarele Sony. Acum aducem și cea mai flexibilă interfață smart în acest moment, Sony Android TV, prin care utilizatorii pot accesa un univers de conținut în continuă expansiune. Ne așteptăm ca noile televizoare să atragă chiar și utilizatorii de iPhone, care vor descoperi cât de ușor este să interacționeze cu platforma Sony Android TV,” a declarat Lucian Rădulescu, Branch Manager Sony România și Republica Moldova.

Ieri, la evenimentul de lansare a fost făcută chiar o demonstrație pentru utilizatorii de iPhone, de către fotograful Alin Popescu, care a arătat cum își poate accesa fotografiile direct pe televizor, la calitatea 4k.

Cele mai bune tehnologii, de la imaginea 4K fără precedent la interfața intuitivă smart și platforma Sony Android TV, totul într-un corp ultra subțire și cu sunet de înaltă rezoluție. Utilizatorii au acces la o gamă variată de conținut precum filme, muzică, jocuri și aplicații, printre care se numără momentan și jocurile Asphalt 8 și GT Racing 2, optimizate pentru platforma Sony Android TV. Cât mai curând vor fi disposnibile și alte 8 jocuri în colaborare cu GameLoft.

Asphalt 8 pe Sony Android TV este potrivit atât gamerilor datorită posibilității de a juca folosind un controller conectat prin Bluetooth, cât și utilizatorilor “casual” care pot utiliza telecomanda nativă a televizorului,” a declarat Lucian Rădulescu.

Noua linie de televizoare Sony BRAVIA cu Sony Android TV oferă acces pe ecranul din sufragerie la cea mai mare și într-o continuă dezvoltare platformă de aplicații disponibilă pe piață și permite explorarea unei gamă variată de filme, muzică, imagini, jocuri, aplicații și multe altele.

Funcția de căutare vocală poate fi utilizată pentru a naviga prin conținut sau a controla televizorul și care se activează cu ajutorul microfonului încorporat în telecomanda cu „touch pad”, a naviga prin conținut sau pentru a controla televizorul. Cu aplicația Google Cast poți “trimite” simplu și rapid, chiar si de pe iOS, conținutul din telefon sau tabletă direct pe ecranul televizorului. Sony Bravia cu Sony Android TV este primul televizor care are integrată funcția de căutare vocală în limba română, dar și alte 41 de limbi.

Interfață mult mai intuitivă aduce la vârful degetului conținutul și aplicațiile disponibile prin care poți naviga cu ajutorul telecomenzii One-Flick (care vine la pachet sau poate fi achiziționată odată cu televizorul), fie că vrei să treci prin canalele TV, să cauți clipuri pe internet, să te uiți la cele mai noi fotografii sau filme stocate în telefon.

Procesorul de imagine X1 nou lansat în 2015, aduce o calitate a imaginii uimitoare la nivel de contrast, claritate și culoare, fie că urmărești filme 4K, conținut High Definition sau Standard Definition, dar și atunci când folosești servicii de streaming. El analizează în detaliu calitatea semnalului indiferent de sursă și îmbunătățește conținutul HD sau SD până la rezoluție 4K. Imaginile sunt redate în culori realiste și cu un contrast rafinat, ajustat pentru imagini strălucitoare și un negru profund, cu un zgomot redus.

Tehnologia High-Resolution Audio își face debutul pe noua linie de televizoare BRAVIA 2015 încorporată în televizoarele X94C și X93C. Standardul tehnologiei Hi-Res Audio oferă o experiență superioară formatelor clasice de înregistrări audio existente pe CD, prezentându-le iubitorilor de muzică cele mai fine și subtile detalii ale melodiilor preferate. O premieră pentru industria muzicală este byron, care se va bucura de un album high resolution, ei înregistrând albumul într-un studio din Dublin, loc în care au mai înregistrat nume mari, U2, Rolling Stones etc.

Noua linie BRAVIA beneficiază de un design deosebit. Spectaculosul model X90C dezvăluie un design nou “Floating Style” care se remarcă printr-o grosime de doar 4,9 mm (pe porțiunea cea mai îngustă). Datorită suportului disponibil în pachet, noul X90C poate fi montat pe perete asemenea unui tablou. Caracteristicile le puteți găsi BRAVIA 2015.

Noile televizoare Sony BRAVIA 4K și Full HD sunt disponibile în magazinele de specialitate din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *