Noua generație de aspiratoare eficiente energetic Philips Clasa A

De la lansarea primului model de aspirator în anul 1951, Philips Floor Care aniversează 40 de ani de inovație continuă cu focus pe produse performante care să ușureze activitățile casnice.

Philips Perfomer PRO Ultimate Bagless A Class-FC9921-09Până acum ne-am obișnuit ca puterea motorului să fie sinonimă cu eficiența de curățare. Odată cu introducerea noilor reglementări europene, care limiteaza puterea motorului, Philips a proiectat noile motoare astfel încât să ofere aceeași eficiență prin reducerea pierderilor de aer.

Astfel, motoarele aspiratoarelor eficiente energetic Philips sunt capabile de viteze de până la 650 de km/h, cu ajutorul a peste 40.000 de rotații pe minut (de două ori mai rapid decât o mașină de Formula 1).

Alege modelul care ți se potrivește cel mai bine nevoilor casei tale din noua gamă de aspiratoare eficiente energetic Philips clasa A cu sac și fără sac (uz general, curățare parchet, îndepărtare praf și firimituri, îndepărtarea părului de animale etc).

Aspiratoarele Philips cu sac beneficiază de tehnologia AirflowMAx ce permite desfășurarea uniformă a sacului de praf de tip s-bag, menținând aceeași putere de aspirare, chiar și pe măsură ce sacul se umple. Tehnologia PowerCyclone, aferentă aspiratoarelor Philips fără sac, asigură o separare eficientă  a prafului de aer.

Capetele de aspirare ale noii generații de aspiratoare Philips sunt concepute astfel încât efectuează 3 acțiuni de curățare într-o singură mișcare: aspirarea obiectelor mari, curățarea în profunzime a țesăturii covoarelor și curățarea prafului din jurul mobilierului sau a pereților datorită celor două perii laterale.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *