Noul Canon EOS M3, puterea EOS într-un pachet mai compact

Canon dezvăluie astăzi, 11 februarie, noul EOS M3 – o cameră foto puternică, de tip Compact System Camera, creată pentru fotograful entuziast, care are nevoie de perfomanță premium.

Canon EOS M3

Canon contopește calitatea unei imagini fără rival cu nivelul de control al unui DSLR, totul într-un corp compact, încât noul EOS M3 îți permite să captezi lumea din jurul tău în detaliu excepțional. La baza noului EOS M3 stă primul senzor APS-C CMOS de 24,2 megapixeli de la Canon, precum și cel mai avansat procesor de imagine, DIGIC 6, care pot face instantanee de calitate premium și filme Full HD.

Datorită unui nou Sistem Hibrid CMOS AF III și AF în 49 de puncte, această cameră foto îți dă libertatea de a te surprinde frumusețea mișcării. Fotografii avansați vor găsi tot ce au nevoie la îndemână, de la intuitivele butoane și controale de tip DSLR, la flexibilitatea de a putea schimba obiectivele – și totul într-un singur corp compact și ergonomic, ușor de luat oriunde.

Noul EOS M3 îți aduce fiecare imagine cu o claritate de cristal, culori bogate și detalii distincte, cu ajutorul senzorului de 24,2 MP. EOS M3 excelează cu adevărat când se lasă amurgul și lumina se diminuează, pe măsură ce senzorul cu gama ISO largă, de 100-12800, captează fotografii vii, realiste și cu distorsiuni minime, chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare. Construit pentru viteză – fie că fotografiezi un animal într-un safari, fie interpreți de stradă într-o vacanță în oraș, subiectul va fi corect focalizat, sistemul AF în 49 de puncte și tehnologia inovatoare Hybrid CMOS AF III aducându-ți performanță la viteze uimitoare, cu o focalizare de până la 1,6 ori mai rapidă decât la prima cameră foto EOS M.

Pentru o versatilitate completă a încadrării, ecranul touch LCD de 7,5 cm (3”) se poate roti 180˚ în sus și 45˚ în jos, pentru a te ajuta să fotografiezi din toate unghiurile, păstrând în același timp gesturile multi-touch la o atingere distanță.

Noul EOS M3 este o cameră foto personalizabilă, datorită ajustărilor customizabile, patinei pentru blițuri Canon Speedlite și unui vizor electronic opțional rotibil. Compatibilitatea cu obiective EF-M, inclusiv o gamă de obiective zoom și pancake, îți permite să fotografiezi în orice situație. În plus, cu funcția Creative Assist, camera foto poate fi controlată din interfața ecranului touch, efectele putând fi previzualizate în timp real.

Regizorii aspiranți pot filma momentele importante la calitate Full HD, în format MP4 – pentru a le putea partaja mai ușor – și cu o frecvență a cadrelor la alegere dintre 24p, 25p și 30p. Poți fi sigur că subiecții și locurile favorite vor fi mereu focalizați, deoarece tehnologia Hybrid CMOS AF III îți aduce AF continuu.

Fotografierea telecomandată, prin noua aplicație Camera Connect, îți permite să controlezi funcțiile-cheie ale camerei foto, ceea ce o face să fie ideală pentru fotografierea în situații și poziții neobișnuite și din perspective unice. Funcția Dynamic NFC permite transferul printr-o singură atingere al imaginilor către dispozitive smart, iar funcția de auto-sincronizare te ajută să-ți încarci toate imaginile în serviciul de stocare în cloud al Canon, irista, pentru un back-up instantaneu ce îți oferă siguranță.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *