Noul LG Watch Urbane, construit integral din metal, va fi lansat în cadrul MWC 2015

LG Electronics (LG) prezintă LG Watch Urbane, primul său ceas Android Wear de lux, construit integral din metal, în cadrul Mobile World Congress (MWC) 2015.

LG Watch Urbane -Lifestyle-4

După cum sugerează și denumirea, acest ceas, care dispune de tehnologie și performanțe de vârf, este destinat consumatorului sofisticat și cosmopolit. LG Watch Urbane este dispozitivul perfect pentru cei care doresc să aducă un plus de stil și tehnologie de vârf în viețile lor de zi cu zi.

LG Watch Urbane urmează îndeaproape tendințele LG Watch R, primul smartwatch cu ecran Plastic OLED (P-OLED) complet rotund, pe care LG l-a lansat în octombrie 2014. În timp ce LG Watch R a fost creat pentru utilizatorul activ, LG Watch Urbane este mai formal, având un profil mai subțire, fiind perfect atât pentru femei, cât și pentru bărbați. LG a combinat un design clasic cu funcții inovatoare care, pe lângă aspectul de articol premium, oferă ceasului un plus de stil și comoditate în viața de zi cu zi, ridicând astfel standardele deja înalte impuse de predecesorul său.

Aspectul elegant al LG Watch Urbane, împreună cu funcțiile smart, fac ca acest ceas să completeze perfect gama noastră care până acum a inclus G Watch și G Watch R, dispozitive concepute pentru un stil casual și activ. LG Watch Urbane este o componentă importantă a strategiei noastre care are ca scop realizarea dispozitivelor purtabile care să poată fi considerate accesorii de zi cu zi, nu dispozitive electronice”, a declarat Juno Cho, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications.

LG Watch Urbane este construit în jurul aceluiași ecran P-OLED complet rotund de 1,3 inci care este prezent și pe LG Watch R, însă dispune de o margine mai subțire care îi oferă linii mai aerodinamice. LG Watch Urbane dispune de toate atributele unui ceas rafinat, fiind un accesoriu de modă perfect. Ceasul este construit din oțel inoxidabil, fiind disponibil în două culori, argintiu și auriu. Mai mult, aspectul clasic al ceasului este completat de o curea din piele cusută naturală. Cureaua poate fi înlocuită cu orice curea cu lățimea de 22 mm, pentru a se potrivi mai bine cu ocazia sau cu dispoziția utilizatorului. Aspectul exterior este completat de o interfață touch intuitivă care permite compatibilitatea cu smartphone-uri care rulează Android 4.3 sau mai recent.

Ca și G Watch R, cel mai nou ceas Android Wear de la LG include un senzor fotopletismografic (PPG) care poate măsura ritmul cardiac și pulsul mediu al purtătorului în timpul antrenamentului. Modul ambiental Always-On permite afișarea orei pe ecran în permanență la o luminozitate redusă, economisind astfel baterie.

Specificații cheie:

  • Chipset: 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400
  • Sistem de operare: Android Wear™
  • Display: Ecran P-OLED de 1,3 inci (320 x 320, 245ppi)
  • Dimensiuni: 45,5 x 52,2 x 10,9 mm
  • Memorie: 4GB eMMC / 512MB LPDDR2
  • Baterie: 410mAh
  • Senzori: 9 Axe (Giroscop / Accelerometru / Busolă) / Barometru /

PPG (Senzor de ritm cardiac)

  • Culori: Auriu / Argintiu
  • Altele: Rezistent la praf și apă (IP67)

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *