Philips Airfryer, o soluție inovatoare pentru prepararea unor mâncăruri sănătoase

Gătitul acasă și mâncatul sănătos sunt o prioritate actuală în România, iar ingredientele folosite, selecția rețetelor, dar mai ales modul de preparare sunt în atenția tuturor celor care au adoptat deja un stil de viață sănătos, atât la nivel personal, cât și la nivelul familiei, arată un studiu realizat recent de Philips România.

Philips AirfryerÎn urma studiului realizat recent de Philips România, peste 75% dintre respondenți au admis că gătesc acasă de cel puțin trei ori pe săptămână, în timp ce peste 55% își doresc să pregătească mâncăruri delicioase, dar și sănătoase.

Philips Airfryer este cel mai recent produs lansat pe piața din România, una dintre soluțiile inovatoare și un maestru chef al gustului care gătește mai sănătos mâncăruri delicioase. Noul Philips Airfryer încorporează tehnologia de gătit cu aer fierbinte, ceea ce înseamnă cu până la 80% mai puțină grăsime față de mâncarea pregătită prin prăjire, în mod tradițional.

Și, pentru a oferi o experiență a gătitului sănătos a celor mai apetisante rețete, care să fie mai departe sursă de inspirație, noul Philips Airfryer a devenit aliatul de încredere al lui Chef Foa. Astfel, în echipă, Chef Foa și maestrul chef al gustului, Philips Airfryer, semnează o serie de rețete delicioase, care pot fi pregătite într-un mod sănătos în bucătăria de acasă.

Rezultatul: mâncăruri mereu gustoase și apetisante, crocante la exterior și fragede la interior, gătite mult mai sănătos prin aer fierbinte în loc de ulei.

“Gustul bun nu trebuie să facă un compromis în gătitul sănătos. Iar gătitul este mult mai mult decât despre a mânca. Este despre experiențe valoroase și noi descoperiri, despre gusturi bune și stil de viață sănătos. Am fost încântat de noul meu sous-chef, Philips Airfryer, care reprezintă soluția perfectă pentru gătitul din zilele noastre, al oamenilor activi, care savurează viața din plin, într-un mod sănătos ”, spune Chef Foa.

Multifuncțional și ușor de utilizat

Noul Philips Airfryer încorporează tehnologia unică TurboStar, care permite pregătirea mâncării cu aer fierbinte în loc de ulei, prin coacere, prăjire, rumenire sau grill. În final, mâncarea gătită are o crustă crocantă la exterior, este fragedă în interior și are cu până la 80% mai puțină grăsime față de pregătirea prin prăjire, în mod tradițional.

Mai mult, tehnologia TurboStar face ca aerul fierbinte să se răspândească constant, rapid și uniform în tot compartimentul de gătit pentru un rezultat final cu ingrediente gătite perfect, indiferent de rețetă.

Philips Airfryer încorporează un ecran tactil și este foarte ușor de utilizat. Temperatura se poate ajusta între 80⁰C și 200⁰C pe ecranul tactil, ceea ce permite și celui mai exigent bucătar să obțină exact gradul de preparare termică pe care îl dorește. În plus, datorită părților detașabile și materialului antiadeziv, aparatul se curăță foarte ușor, chiar și în mașina de spălat vase, și nu răspândește în casă un miros puternic de mâncare gătită.

O varietate de rețete cu gust excelent

Tipurile diferite de gătit cu Philips Airfryer permit realizarea unei game largi de mâncăruri gustoase, pregătite sănătos, de la gustări, la feluri principale și specialități din carne și legume, la coacerea pâinii în casă sau pregătirea unor deserturi. O serie de rețete delicioase, care pot inspira alte preparate făcute acasă, au fost deja realizate de către Chef Foa și Philips Airfryer și pot fi vizualizate pe micro-site-ul dedicat, precum și pe canalul de YouTube al Philips România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *