Philips Hue lansează o serie de becuri inteligente și corpuri de iluminat

Signify, lider mondial în domeniul iluminatului, anunță lansarea unei serii de produse Philips Hue, care transformă atmosfera din living și bucătărie, făcând iluminatul inteligent mai accesibil.

SignifyPrintre lansări se numără becuri standard mai puternice, o gamă de corpuri de iluminat pentru interior, versiuni actualizate pentru Philips Hue Lightstrip și Bloom, dar și completări la gama de produse Philips Hue White.

Noul bec Philips Hue White A21 permite utilizatorului să lumineze întreaga încăpere grație luminozității de 1600 de lumeni pe care o oferă (echivalentul becului tradițional de 100W. Ideal pentru iluminatul bucătăriei în timpul gătitului, becul oferă posibilitatea de reglare wireless a intensității, pentru a crea o ambianță liniștită, perfectă pentru momentul cinei.

O altă noutate este Philips Hue Centris, o gamă unică și inovatoare de spoturi LED, disponibile atât în varianta cu lumina albă, cât și colorată. Concepute pentru a crea o lumină puternică, fiecare bec poate fi reglat și controlat individual, iar spoturile sunt ușor de poziționat, având o rotație de 350 de grade.

Încă de la bun început, banda luminoasă Philips Hue Lightstrip Plus a oferit posibilitatea de a fi reglată ca dimensiune, în funcție de modalitatea în care a fost utilizată. Versiunea actualizată permite reutilizarea părților tăiate sau alăturarea mai multor benzi printr-un conector. În plus, noua bandă Hue vine cu suport Bluetooth, fiind astfel ușor de instalat, chiar și pentru noii utilizatori Hue, care nu dețin HUE Bridge.

Un alt produs care beneficiază de o actualizare este lampa Philips Hue Bloom, promițând acum culori mai intense și o putere mai mare de iluminare – de 500 de lumeni, pentru o experiență unitară, în perfectă armonie cu celelalte dispozitive Hue (temperatura poate fi reglată de la lumină caldă [2000K] la rece, ca lumina zilei [6500K]). Ușor de instalat și de controlat prin Bluetooth, noul Hue Bloom este ideal pentru consumatorii care vor să testeze sistemele inteligente de iluminat Philips Hue. Grație designului compact și modern, Hue Bloom se potrivește în orice încăpere, permițându-le utilizatorilor să se joace cu luminile, să dea culoare pereților cu milioanele de nuanțe disponibile și să creeze atmosfera potrivită pentru orice moment. Intensitatea luminii poate fi redusă până la 1%, astfel încât dispozitivul poate fi utilizat și ca lumină de noapte.

Pentru a face iluminatul inteligent și mai accesibil și a oferi o metodă facilă de a transforma atmosfera locuinței, Signify lansează și o serie de corpuri de iluminat pentru interior, cu activare Bluetooth, din gama Philips Hue White Ambiance. Gama include spoturi, lămpi de plafon și perete, veioze și lămpi încastrate.

Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este lider global în domeniul iluminatului pentru piaţa profesională şi de consum şi al iluminatului care utilizează Internetul Lucrurilor. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact şi serviciile de date aduc valoare de business și transformă viețile oamenilor în case, clădiri de birouri și spații publice. Cu vânzări de peste 6.2 miliarde de EUR în 2019, avem o echipă de aproximativ 38,000 de angajați în peste 70 de țări şi exploatăm potenţialul extraordinar al luminii pentru a îmbunătăţi vieţile oamenilor. Compania noastră a fost desemnată Liderul Industriei în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones pentru al treilea an consecutiv.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 484 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Philips Hue lansează o serie de becuri inteligente și corpuri de iluminat
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.