Philips lansează noile mixere verticale al căror putere o poți controla

Philips lansează o gamă de produse pentru bucătărie menită să ajute în prepararea diverselor sortimente de mâncăruri proaspete, gătite ușor și rapid. Noile mixere verticale Philips Avance SpeedTouch oferă utilizatorului un control absolut  grație unui buton special care controlează puterea motorului. Cu cât se apasă butonul mai mult, cu atât puterea obținută este mai mare. Noua gamă de mixere verticale Avance poate varia de la 700 la 800 de wați, în funcție de model.

HR1642-00-UPL-global-001Noile mixere verticale Philips Avance SpeedTouch sunt concepute pentru a îmbunătăți și ușura gătitul în propria locuință. Philips încurajează un stil de viață sănătos, bazat pe o dietă echilibrată din legume și fructe, iar noile mixere verticale reprezintă instrumentul ideal pentru a prepara mâncăruri sănătoase și gustoase.

Mixerele verticale Philips Avance SpeedTouch vin cu mai multe inovații tehnologice, care, combinate, duc la rezultate perfecte în prepararea rapidă a meselor bogate în ingrediente proaspete și de calitate.

Tehnologia SpeedTouch+Turbo ajută utilizatorul în reglarea vitezei printr-o singură apăsare a butonului, iar alături de mânerul ergonomic din cauciuc, oferă rezultate greu de egalat în comparație cu alte produse similare.

Tehnologia unică ProMix, dezvoltată împreună cu prestigioasa Universitate din Stuttgart, are trei principii de bază:

  1. Forma triunghiulară a capătului de pasare al mixerului vertical Philips ajută la obținerea unui flux optim și oferă o performanță maximă în bucătărie;
  2. Apărătoarea de lamă împotriva stropirii, cu formă specială de val în partea inferioară a barei de amestecare, garantează lipsa mizeriei și nu permite mixerului vertical Philips să se lipească de vas;
  3. Forma cuțitului este optimizată pentru a da rezultate excelente împreună cu bara triunghiulară de amestecare a mixerului de mână.

Alături de ProMix, se mai adaugă tehnologia ProMixTitanium, care se definește printr-un strat de titan care acoperă lama de tăiere și o face de șase ori mai rezistentă decât un cuțit obișnuit din oțel inoxidabil.

O altă caracteristică a mixerelor verticale Philips Avance SpeedTouch este dată de versatilitatea deosebită. Produsul vine acompaniat de o gamă largă de accesorii, care permit prepararea a unei liste variate de mâncăruri gătite ușor și rapid.

Mixerele verticale Philips Avance SpeedTouch sunt disponibile în 9 modele similare, ce variază prin puterea motorului şi accesorii.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *