Samsung Electronics a lansat noua cameră foto NX500

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat noua cameră foto NX500, care integrează un design premium și tehnologie de ultimă generație într-un dispozitiv pe care se poate baza și un fotograf profesionist.

NX500-1

Camera foto NX500 beneficiază de funcționalitatea modelului de vârf NX1, integrată într-un dispozitiv portabil de dimensiuni reduse. Conexiunile Bluetooth și Wi-Fi le oferă utilizatorilor o experiență wireless avansată, precum și posibilitatea de a surprinde cu ușurință momentele importante și de a le împărtăși cu ceilalți.

„Pentru fiecare dintre noi fotografiile înseamnă amintiri, de aceea este foarte importantă posibilitatea de a surprinde și împărtăși momentele cheie din viață, din orice loc ne-am afla. Astfel, Samsung a creat o cameră foto ideală pentru a fi folosită în fiecare zi. Design-ul compact al lui NX500 și viteza revoluționară de captare și de focalizare le permit utilizatorilor să se bucure de o calitate excelentă a imaginii. Redefinim experiența fotografică pentru utilizatorii amatori și le oferim posibilitatea de a capta momente importante din viețile lor”, a declarat Sangmoo Kim, Senior Vice President IT & Mobile Communication, Samsung Electronics.

NX500 garantează o calitate superioară a imaginii și fotografii clare, indiferent de locul unde se află utilizatorii sau de subiectul imaginilor. Datorită senzorului BSI APS-C de 28 MP, NX500 poate capta imagini perfecte, chiar și in situații de luminozitate redusă. Camera foto are și funcții de înregistrare video 4K și UHD, folosind senzorul BSI APS-C, cel mai mare senzor BSI disponibil la momentul actual, acesta oferind mai multă flexibilitate în realizarea înregistrărilor video.

Codecul HEVC integrat, cea mai avansată tehnologie de compresie disponibilă, eficientizează stocarea fișierelor video comprimând fișierele mari la jumătate din forma inițială, fără însă a compromite calitatea imaginii. În plus, fotografiile făcute cu modul Interval Capture pot fi convertite cu ușurință în fișiere video time-lapse la calitate UHD direct în camera foto, fără a fi nevoie de transferarea imaginilor pe un PC.

Echipată cu procesorul DRIMeV este mult mai rapidă decât predecesorul său. Astfel, camera oferă culori vii, reduce zgomotul de imagine și îmbunătățește calitatea acesteia, oferindu-le utilizatorilor rezultate râvnite de toți fotografii profesioniști. Prin senzorul inovator de 28 MP și sistemul hibrid AF, utilizatorii pot surprinde chiar și momentele rapide, focalizarea și declanșarea realizându-se imediat. În plus, funcția de fotografiere în rafală la 9 cadre pe secundă permite utilizatorilor să monitorizeze și să capteze acțiuni în desfășurare. Pentru o și mai bună capacitate de fotografiere, NX500 a fost echipat cu funcția Samsung Auto Shot (SAS) care detectează mișcarea, pentru a prezice cu acuratețe momentul de captare în scenarii dificile, precum momentul în care un fotbalist lovește mingea.

Design-ul ergonomic și dimensiunea redusă ale lui NX500 le permite utilizatorilor să își ia camera foto cu ei oricând ies din casă. În plus, aceștia își pot face selfie-uri perfecte datorită ecranului care poate fi ridicat și rotit. De asemenea, NX500 oferă conexiuni wireless prin Wi-Fi, Bluetooth și NFC. Prin transferul rapid de date și funcția Bluetooth, utilizatorii pot trimite imagini mari și fișiere video pe smartphone-uri și tablete.

Camera foto Samsung NX500 va fi disponibilă începând cu luna martie 2015, în culorile negru, alb și maro.

Specificațiile le găsiți aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *