Samsung Electronics a primit 80 de premii la CES 2015

Samsung Electronics Co., Ltd, lider și inovator în industria electronicelor de larg consum, a semiconductoarelor și a telecomunicațiilor, a câștigat 80 de premii la Consumer Electronics Show (CES) 2015.

Samsung CES 2015-2

CES, cea mai mare expoziție de electronice de larg consum din lume, organizată anual de Consumer Electronics Association (CEA), a premiat Samsung cu 80 de premii, 76 dintre ele doar pentru anul trecut.

Samsung a primit premiul Best of Innovation, 31 de premii Best of Home Entertainment și multe alte premii pentru tehnologii care fac posibilă o casă smart, conectată. Produsele care au intrat în competiția CES Innovation au fost jurizate de designeri industriali, ingineri și membrii media, la 28 de categorii, în funcție de criterii precum design-ul și tehnologia produselor electronice de larg consum.

„Samsung continuă să se concentreze asupra utilizatorilor, oferindu-le acestora produse și servicii de top, inovatoare, într-o mulțime de categorii. Suntem onorați că CEA și industria ne recunosc determinarea de a aduce valoare vieților oamenilor, prin tehnologii noi, care vor redefini modul în care trăim”, a declarat Gregory Lee, președinte și CEO Samsung Electronics North America.

Produsele premiate fac parte din multe categorii ale portofoliul Samsung și includ televizoare, sisteme home cinema, telefoane mobile, tablete, electrocasnice, componente software și hardware.

Printre multele premii se numără următoarele:

  • Televizorul Samsung’s JS9500 a primit peste opt premii, printre care și Best of CES din partea Ubergizmo, Best Television de la Digital Trends și Editors’ Choice la CES din partea Reviewed.com.
  • Televizorul Samsung UN105S9B de 105 inci, primul și cel mai mare televizor SUHD din lume, care se îndoaie, a fost onorat cu premiul Best of Innovation la categoria Video Displays.
  • Mașina de spălat Active Wash a primit trei premii: Top Tech la CES 2015 din partea Digital Trends, Best of CES 2015 din partea Mashable și Editors’ Choice din partea Reviewed.com.
  • Cuptorul Samsung Flex Duo Dual Door a primit trei premii: Best of Innovation, Editors’ Choice din partea Reviewed.com și Top Pick din partea Techlicious.
  • SSD-ul portabil Samsung a primit opt premii, printre care se regăsesc și Best of CES Best Storage Device de la PC Mag, Editors’ Choice de la Reviewd.com și Top Picks de la Techlicous.
  • Laptopul Samsung ATIV Book 9 a primit patru premii: Top Tech of CES 2015 Finalist din partea Digital Trends, Best Laptops la CES 2015 din partea Pocket-Lint, Best of Innovation de la Tech Times și Top Pick de la Windows Central.
  • SmarThings a primit premiul Editors’ Choice de la Reviewed.com.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *