Samsung își extinde portofoliul cu o nouă serie de monitoare curbate

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat lansarea unei noi serii de monitoare curbate cu cinci noi modele: SE790C de 29 inci, SE590C de 31,5 inci și SE591C de 27 inci, completate de modelele SE510C de 23,5 și 27 inciAceastă nouă serie vine în întâmpinarea nevoilor de divertisment și multi-tasking ale utilizatorilor. 

Model SE591C-27 (1)

Noile monitoare curbate folosesc un panel tip Vertical Alignment (VA) care oferă un nivel optim de curbură, un contrast superior și reduce semnificativ petele ce apar pe ecran (backlight bleed). Modelele SE590C și SE790C le oferă telespectatorilor cel mai bun design curbat, având raza de curbură de 3.000 mm.

Alături de curbura de 4.000 mm a modelelor SE591C și SE510C, design-ul inovator al monitoarelor curbate Samsung creează o experiență de vizualizare fără distorsiuni, cu reflexii reduse și oferă mai mult confort vizual.

„2015 va fi anul monitoarelor curbate, tot mai mulți utilizatori și companii aleg astfel de modele  pentru a beneficia de o experiență de vizualizare mult mai confortabilă,” a declarat Seog-Gi Kim, Senior Vice President al Visual Display Business, Samsung Electronics.

Seria de monitoare curbate Samsung este echipată cu tehnologii avansate care oferă mai mult confort în vizualizare. Modul eye-saver reduce efectele nocive pe care lumina albastră le are asupra ochilor utilizatorilor, în special atunci când aceştia au petrecut mult timp în fața ecranelor. În plus, funcția anti-flicker protejează ochii utilizatorilor de efortul depus ce poate fi resimțit în folosirea monitoarelor standard. Astfel, utilizatorii pot folosi mai mult timp monitoarele, depunând mai puțin efort vizual.

Pentru o mai bună calitate a imaginii și pentru o experiență mai captivantă şi de divertisment, raportul static de contrast al monitoarelor (de la 5000:1 pentru modelul SE590C, la 3000:1 pentru majoritatea modelelor standard) și luminozitatea (până la 350 cd/m2 pentru modelele SE590C și SE591C) redă imagini cu un negru mai intens și un alb imaculat.

Monitoarele vin cu modul Game care detectează schimbări în scenele de jocuri și corectează imaginile neclare, îmbunătățind culorile și modificând contrastul pentru o vizibilitate mai bună în timpul jocurilor. Toate aceste funcții le permit utilizatorilor să se bucure de conținut multi-media la cea mai bună calitate a imaginii.

Noua funcție eco-saving plus a monitorului oferă beneficiul tehnologiei prietenoase cu mediul, reducând luminozitatea ecranului pentru mai multă eficiență energetică. În plus, monitoarele dispun de două setări manuale standard și de o funcție de auto setare care reduce consumul de energie cu aproximativ 10% (în funcție de luminozitatea părților negre de pe ecran).

Seria de monitoare curbate Samsung din 2015 include:

  • SE790C– Modelul de top din portofoliul de monitoare curbate Samsung Electronics, SE790C dispune de o rază de curbură de 3000R și o rezoluție Wide Full HD (WFHD). SE790C oferă cel mai bun nivel de contrast, de 3.000:1, și un aspect wide 21:9 pentru o experiență de vizualizare și experiență multi-tasking îmbunătățite, în special în condiții cu lumină redusă. Pentru confort și productivitate sporite, design-ul ergonomic al monitorului include un picior ajustabil și suport VESA pentru montare. În plus, monitorul este echipat cu tehnologie Picture-by-Picture (PbP) și Picture-in-Picture (PiP) 2.0. Boxele integrate de 7 wați oferă un sunet de calitate superioară și o experiență multimedia mai bogată.
  • Modelul SE590C – Cu o rază de curbură de 3000R și o rată de contrast de 5.000:1, modelul SE590C oferă un unghi vizual mai mare, prin ecranul mai lat, și reduce reflexiile pentru mai mult confort. Monitorul afișează imagini vibrante și de calitate superioară datorită luminozității de 350 cd/m2. Pentru un divertisment de cea mai bună calitate, monitorul dispune de boxe dual stereo integrate, de 5 wați, și un procesor de sunet proprietar.
  • Modelul SE591C – Oferind același nivel de contrast avansat și luminozitate precum modelul SE590C, monitorul curbat SE591C de 27 de inci le asigură utilizatorilor cea mai bună experiență de vizualizare posibilă. Monitorul creează un efect 3D, cu raza de curbură de 4000R care face ca ecranul să pară mai mare decât cel al monitoarelor standard de aceeași mărime și reduce efortul vizual depus de utilizatorilor.
  • Modelul SE510C – Disponibil în versiunile de 23,5 și 27 inci, monitoarele SE510C sunt ideale pentru utilizatorii în căutare de confort vizual optimizat. Monitoarele curbate au un nivel de contrast de 3.000:1 și rază de curbură de 4000R, printre multe alte funcții îmbunătățite.

Specificațiile tehnice le găsiți aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *