Samsung lansează mașina de spălat Crystal Blue controlată prin intermediul smartphone-ului

  • de

Samsung Electronics România a lansat pe piața locală mașina de spălat Crystal Blue, care le oferă utilizatorilor o soluție inteligentă în activitățile casnice datorită controlului prin intermediul smartphone-ului și a altor funcții performante, oferind o experiență de utilizare intuitivă, toate acestea fiind completate de un design minimalist și elegant.

Crystal Blue 02„Mașina de spălat Crystal Blue aduce o nouă tehnologie dezvoltată de Samsung pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor care își doresc ca atât device-urile mobile, cât și aparatele electrocasnice utilizate în activitățile zilnice să le ofere cât mai multă libertate de mișcare și performanță de top. De aceea, mașina de spălat Crystal Blue încorporează funcții inteligente care le permit utilizatorilor să selecteze programul adecvat de spălare sau să poată controla ciclurile de spălare de la distanță, prin intermediul smartphone-ului,” a declarat Victor Armășelu, director al diviziei Consumer Electornics în cadrul Samsung Electronics România.

Samsung Crystal Blue le oferă utilizatorilor un mod inteligent de a controla și monitoriza de la distanță mașina de spălat prin intermediul funcției Smart Control, folosind o aplicație instalată pe smartphone și o conexiune de tip wi-fi. Aplicația este disponibilă pe dispozitive Android și iOS. Prin intermediul acestei funcții, utilizatorii pot să pornească sau să întrerupă un ciclul de spălare și de asemenea, pot primi notificări atunci când mașina și-a încheiat programul sau notificări privind timpul de spălare rămas.

Una dintre tehnologiile de ultimă generație pe care mașina de spălat Crystal Blue le oferă este funcția Auto Optimal Wash, care, odată activată, folosește 4 tehnologii cu senzori ce adună informații despre încărcătura mașinii: mărimea, gradul de murdărie și pătare, cantitatea necesară de apă și detergent. În funție de acestea, Auto Optimal Wash decide ciclul optim de spălare, temperatura, timpul, ciclul de clătire și viteza de centrifugare. De asemenea, pentru ca procesul să fie cât mai simplu pentru utilizatori, funcția Auto Dispense dozează în mod automat cantitatea ideală de detergent și balsam.

Am lansat Magazinul Online www.retail-fmcg.ro/magazin-online

Mașina de spălat Crystal Blue le oferă utilizatorilor un mod simplu și intuitiv de folosire a mașinii de spălat, aceasta fiind echipată cu o serie de funcții de top precum Most Used sau Favorite. Funcția Most Used memorează ciclurile de spălare și opțiunile cel mai des folosite de utilizatori, în timp ce funcția Favorite le permite acestora să personalizeze ciclul de spălare alegând temperatura sau viteza de centrifugare dorită în funcție de recomandările de pe eticheta hainelor.

Pentru a completa funcțiile menite să le ofere utilizatorilor mai mult confort, Samsung Crystal Blue dispune de șase cicluri de specialitate pre-setate cum ar fi opțiunea Gardening care ajustează setările pentru a curăța hainele cu pete de iarbă și noroi, sau ciclul Cooking&Dining, care curăță urmele de produse alimentare și de grăsime. Acestea sunt completate de Hygene Care, Active Sports, Active Kids și Working & Everyday. Astfel, utilizatorii pot selecta mult mai rapid și simplu ciclul de spălare potrivit pentru hainele lor.

Pentru a economisi energie cu fiecare ciclu de spălare, dar și pentru a proteja hainele folosind un proces de spălare mai delicat, Samsung Crystal Blue folosește tehnologia EcobubbleTM. Aceasta, prin intermediul unui generator de bule, ajută la dizolvarea mult mai rapidă a detergentului și la formarea unei cantități mari de spumă care pătrunde mai ușor și în țesătură, folosind în același timp mai puțină apă caldă.

Datorită tehnologiei avansate VRT-M care utilizează un sistem tridimensional de senzori de vibrații ce diminuează semnificativ vibrațiile și zgomotul, noua mașină de spălat Samsung va fi mult mai silențioasă. În același timp, tehnologia Digital Inverter oferă și durabilitate remarcabilă, susținută de o garanție de 10 ani a motorului pentru modelul Samsung WW9000 – Crystal Blue.

Tehnologia de ultimă generație pe care o oferă mașina de spălat Samsung Crystal Blue este completată de un design simplu, dar elegant, dat de suprafața netedă și de curbele naturale care au înlocuit liniile inutile, dar și de finisajul translucid de cristal albastru al ușii. Funcțiile inteligente sunt mult mai simplu de accesat de pe ecranul intuitiv color de 5 inci, complet tactil. De asemenea, ușa noii mașini de spălat are un diametru și o deschidere mult mai mare, iar tamburul a fost înălțat pentru un acces mult mai facil.

Astfel, noua mașină de spălat Samsung Crystal Blue încorporează tehnologii inovatoare și un design elegant, dezvoltate pentru a le oferi utilizatorilor eficiență și performanță în activitățile zilnice.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „Samsung lansează mașina de spălat Crystal Blue controlată prin intermediul smartphone-ului”

  1. Pingback: Care sunt produsele cu cea mai rapădă creştere din categoria de detergenţi de rufe?

  2. Pingback: Care sunt produsele cu cea mai rapidă creștere din categoria de detergenți de rufe?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *