Samsung lansează NX1, o nouă cameră foto premium

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat NX1, o nouă cameră foto revoluționară, care îmbină design-ul modern cu inovația și tehnologia de top Samsung în a crea o cameră foto mirrorless extrem de rapidă, o alternativă reală la camerele DSLR pentru utilizarea în regim profesional.

NX1 with 50-150MM-1NX1 combină un sistem superior de fotografiere – în rafală cu autofocus continuu la 15 cadre pe secundă, un sistem auto focus de generația a treia cu 205 puncte de focalizare cu detecție de fază, un senzor APS-C BSI CMOS de 28MP pentru cea mai bună calitate a imaginilor, performanță versatilă și o construcție de precizie.

„NX1 integrează cea mai avansată tehnologie Samsung de până acum din domeniul fotografiei și deschide o nouă eră a fotografiei pentru amatorii și profesioniștii din toată lumea”, a declarat Myoung Sup Han, Executive Vice President și Head of Imaging Business Team, IT & Mobile Communication business, Samsung Electronics. „O dată cu lansarea NX1, Samsung redefinește conceptul camerelor foto cu obiective interschimbabile, oferindu-le fotografilor posibilitatea de a atinge noi niveluri de calitate și expertiză în fiecare imagine captată.”

Procesorul DRIMe V al camerei NX1 permite o reproducere cromatică superioară, precum și reducerea zgomotului de imagine, folosind nuclee puternice pentru imagistica de mare viteză.

Tehnologia revoluționară suportă și înregistrare video 4K UHD fără să fie nevoie de alt echipament.

NX1 poate urmări instinctiv subiectul fotografiat aproape oriunde în interiorul cadrului, indiferent de locul în care se află aceştia, prin intermediul Wide Phase Detection.

În plus, funcția inteligentă Samsung Auto Shot (SAS) fotografiază automat în momentul decisiv, contribuind astfel la abilitățile excelente de captare a acțiunii ale NX1.

NX1 oferă ISO 100-25600 și extins până la 51200, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a capta imagini la o expunere bună cu mai puțin zgomot în condiții de luminozitate minimă. În plus, datorită noii tehnologii dezvoltate special pentru NX1, chiar și zgomotul subtil produs de camera foto, dar insesizabil cu ochiul liber, e diminuat semnificativ.

Corpul durabil din aliaj de magneziu al NX1 le oferă utilizatorilor acea senzație de robustețe cu care fotografii profesionișri sunt obișnuiți. Construit cu atenție și cu un design ergonomic, NX1 este ușor de ținut în mână, având un grip cu o formă specială care le permite utilizatorilor o aderență și o prindere bună în timpul fotografierii sau filmării. Cei care caută opțiuni de fotografie suplimentare se pot bucura de accesoriul Vertical Grip (comercializat separat), care permite utilizarea unei baterii mai mari, dar și un proces mai ușor de fotografiere pe verticală sau orizontală.

Construcția compactă a NX1 este rezistentă la praf și stropi de apă și are garnituri de cauciuc și etanșare pentru a proteja rotițele și butoanele. Acest design durabil ajută utilizatorii NX1 să profite de orice ocazie pentru a capta scene minunate indiferent de mediul în care se află în exterior.

Vizorul electronic este un ecran XGA OLED cu 2,36 milioane de puncte, care le oferă utilizatorilor o experiență de compoziție extrem de aproape de realitate. Combinat cu procesorul de imagine DRIMe V, reduce timpul de declanșare la doar 0,005 secunde, pentru ca EVF-ul să reflecte scena fotografiată în timp real, fără întârzieri.

Ecranul FVGA Super AMOLED de 3.0 inci cu opțiuni tactile redă imaginile în mod natural. Singura cameră mirrorless cu ecran LCD și pe partea superioară, NX1 oferă o interfață ce afișează o serie de setări avansate, de la balansul de alb la statusul bateriei și modul de fotografiere, pentru un control rapid și ușor al camerei.

Specificații Samsung NX1

Galerie foto:

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *