Samsung revoluționează experiența de vizionare TV cu noile televizoare SUHD

Samsung Electronics Co., Ltd., lider în industria divertismentului la domiciliu pentru nouă ani consecutivi, a lansat o linie extinsă de televizoare SUHD, ridicând standardele conținutului premium UHD și ducând experiența video către noi limite.

Samsung SUHD

Noile SUHD TV reprezintă un punct important al erei UHD, depășind limitele ecranelor anterioare și oferind o calitate superioară a imaginii, cu un contrast puternic, luminozitate și culori vibrante.

Televizoarele Samsung SUHD vin și cu o multitudine de funcții noi interesante, tehnologia de redare SUHD și design-ul curbat elegant oferă o experiență de vizionare captivantă. În plus, funcțiile smart sunt acum bazate pe sistemul de operare Tizen, oferindu-le telespectatorilor acces ușor și rapid la conținutul lor preferat.

„Prin spiritul nostru inovator continuăm să depășim limitele divertismentului la domiciliu și să descoperim noi posibilități. Indiferent de sursa conținutului, Samsung oferă cea mai bună calitate video din industrie și va continua această misiune prin noile televizoare SUHD. Suntem determinați mai mult ca oricând să oferim o experiență superioară a divertismentului pentru anii ce urmează” , a declarat HS Kim, președinte Visual Display Business, Samsung Electronics

Prin tehnologia nano-crystal prietenoasă cu mediul, dezvoltată de către Samsung și prin tehnologia de redare SUHD, televizoarele Samsung SUHD aduc inovaţii la nivelul contrastului şi a luminozităţii, completate de culori excelente, pentru o calitate superioară a imaginii.

Semiconductorul nano-crystal al televizoarelor SUHD transmite o gamă extinsă de culori pentru a reda cele mai pure culori. Această tehnologie oferă telespectatorilor de 64 de ori mai multe nuanţe ale culorilor decât televizoarele obișnuite. Tehnologia de redare SUHD analizează automat luminozitatea imaginilor pentru a reduce consumul de energie, afișând în același timp contrastul perfect, pentru imagini cu negru mai intens și o luminozitate de 2,5 ori mai puternică decât televizoarele obișnuite, pentru redarea cât mai exactă a culorilor.

Prin colaborarea cu studioul 20th Century Fox de la Hollywood, Samsung a optimizat conținutul digital pentru a corespunde standardelor premium ale calității SUHD, iar aceasta le permite telespectatorilor să se bucure de o experiență de vizionare UHD de neegalat. Cel mai recent parteneriat încheiat de Samsung este cu Fox Innovation Lab pentru re-masterizarea mai multor scene ale celebrului film Exodus, special pentru televizoarele SUHD. Rezultatul a fost spectaculos, generând culori mai clare și mai vibrante și scene desprinse din realitate.

În plus, televizoarele Samsung SUHD folosesc tehnologie prietenoasă cu mediul pentru cea mai bună eficiență energetică.

Când Samsung a lansat modelul curbat în 2013, acesta a schimbat experiența de vizionare din casele telespectatorilor. Inspirat din arta contemporană și din arhitectură, design-ul noilor televizoare are influențe moderne și minimaliste.

Televizorul Samsung SUHD JS9500 va avea o ramă cu design Chamfer, ce va adăuga mai multă adâncime ecranului, iar cadrul elegant îi va oferi un aspect artistic atunci când va fi montat pe perete. Modelul SUHD JS9000 are un design texturat pe spate, ce îi asigură un design elegant din orice unghi.

Începând cu 2015, toate Smart TV-urile Samsung, printre care și noul SUHD, vor folosi sistemul de operare Tizen, o platformă open-source care permite dezvoltarea aplicațiilor web standard pentru TV. Datorită Tizen, noua platformă Samsung Smart TV are mai multe funcții și le oferă telespectatorilor acces intuitiv pentru o experiență integrată de divertisment, precum și mai multe posibilități de alegere a conținutului ca până acum.

  • Noua interfață a Samsung Smart Hub este mai intuitivă și le permite utilizatorilor să acceseze mai ușor conținutul dorit. Este simplificată pentru a afișa cel mai recent conținut, precum și recomandări pe baza alegerilor anterioare, într-o singură fereastră, pentru şi mai multe opțiuni de divertisment.
  • Prin Quick Connect, televizoarele Samsung Smart recunosc automat smartphone-urile Samsung, odată ce sunt conectate prin tehnologia BLE (Bluetooth Low Energy). Utilizatorii pot împărtăși conținut video de pe smartphone-urile Samsung pe Smart TV printr-un singură apăsare a unui buton. De asemenea, aceștia se pot uita la conținut TV pe dispozitivele mobile, fără a avea nevoie de aplicații sau pre-setări complicate.
  • Telespectatorii vor putea viziona filme UHD și emisiuni de la furnizori precum Amazon, Comcast, DIRECTV, M-GO. În plus, Samsung a dezvoltat un nou serviciu de descărcare de filme UHD prin UHD Video Pack în parteneriat cu M-GO, un serviciu premium TVOD, o colaborare între Technicolor și DreamWorks Animation. Acest serviciu de descărcare se aliniază standardelor SCSA (Secure Content Storage Association). În 2015, acest serviciu le va oferi telespectatorilor conținut de cea mai bună calitate pentru televizoare Samsung SUHD și UHD.
  • Samsung introduce şi platforma proprie Milk Video permițându-le utilizatorilor să descopere, să adune și să împărtășească cel mai bun conținut video de pe internet. Milk Video este o galerie a celor mai populare și interesante videoclipuri de pe internet, oferindu-le utilizatorilor acces la conținut premium de la aproximativ 50 de parteneri.
  • Utilzatorii de televizoare Samsung Smart se pot trezi mai ușor dimineața cu Briefing on TV. Televizoarele Samsung Smart pot funcționa și pe post de alarmă și se sincronizează cu dispozitivele mobile Samsung, pentru a porni și a afișa informații importante precum timpul, vremea și calendarul pe un ecran mare.
  • Platforma Samsung bazată pe Tizen face ca televizoarele Samsung Smart sa facă parte dintr-un ecosistem de conţinut mult mai vast, ce permite colaborarea cu un număr mare de parteneri pentru flexibilitate și acces.
  • Compatibilitatea Tizen cu alte dispozitive face ca televizoarele Samsung Smart să fie centrul de control al oricărei Smart Home. Noul Samsung Smart TV cu Tizen ridică standarde pentru viitoarele televizoare smart, redefinind experiența de divertisment.
  • Samsung Sports Live le permite utilizatorilor să vizioneze în timp real meciuri și să acceseze în același timp, pe același ecran, informații și statistici despre jucători și echipe. Samsung a încheiat parteneriate cu marile companii de jocuri pentru un catalog variat de jocuri sportive

Samsung va oferi trei noi serii de televizoare SUHD: JS9500, JS9000 și JS8500, cu nouă dimensiuni de ecran, cuprinse între 48 și 88 inci, pentru ca telespectatorii să se poată bucura de cea mai bună experiență Tv specifică nevoilor lor.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Samsung revoluționează experiența de vizionare TV cu noile televizoare SUHD

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.