Samsung colaborează cu Romanian Interior Design Association pentru amenajările interioare ale viitorului

Samsung Electronics România anunță un nou parteneriat cu Romanian Interior Design Association (RIDA) ca parte a strategiei sale de a oferi produse și soluții care să permită optimizarea și personalizarea locuințelor în linie cu stilul de viață al fiecărui consumator.

samsung

În ultimii ani, granița dintre ceea ce înseamnă locul de muncă și acasă s-a schimbat, iar oamenii s-au adapat contextului și au transformat spațiile de locuit pentru a servi mai multor roluri – zona de relaxare, de făcut sport, birou etc.

Azi, termenul de acasă este mult mai flexibil și înglobează stiluri de viață diverse și diferite. Samsung s-a aliniat acestor schimbări și a direcționat inovația spre crearea unor experiențe conectate prin intermediul tehnologiilor de ultimă oră care să asigure consumatorilor o viață mai bună, mai calmă. În viziunea Samsung, dispozitivele de acasă nu mai sunt doar simple instrumente, ci ,,asistenți” digitali care înțeleg tiparele de comportament ale fiecărui consumatorilor și lucrează în beneficiul lor. Mai mult, compania îmbină tehnologia cu design-ul pentru a asigura experiențe cu adevărat personalizate.

Susținerea proiectelor de design interior

Colaborarea cu RIDA este un pas pe care Samsung îl face pentru a susține proiectele de design interior în care estetica se îmbină cu performanța tehnologică, dar și pentru a aduce inovațiile sale în materie de tehnologie și design mai aproape de consumatori.

,,Acordăm mult timp pentru a înțelege consumatorii, nevoile lor și aspirațiile. Și pentru a răspunde pe deplin acestor nevoi și așteptări, credem că este important să avem alături de noi parteneri precum RIDA, pentru a  construi experiențe de impact. Amenajarea unei case înseamnă mai mult decât potrivirea mai multor elemente, înseamnă să creezi spații care reflectă stiluri de viață, iar tehnologia noastră cu siguranță poate da acea notă personală oricărui <<acasă>>”, a menționat Simona Panait, Head of Marketing la Samsung Electronics România și Bulgaria.

Alternative pentru o casă inteligentă

,,În fiecare an venim către consumatorii noștri cu noi alternative care să îi ajute să își transforme casa în una inteligentă. Am prezentat recent cea mai nouă linie de televizoare Lifestyle Collection ale anului 2023 ce curprinde trei modele care redefinesc ideea de a te uita la televizor – The Frame (pe care pot fi redate diferite opere de artă atunci când este închis), The Serif (al cărui concept este gândit de designerii francezi Ronan și Erwan Bouroullec și care poate fi plasat oriunde în casă dorită design-ului său 360 All Round) și The Sero (care se roteşte automat, în funcție de formatul conținutului urmărit – vertical sau orizontal).

Ușor de integrat în orice spațiu, cu aspect sofisticat și matte display, ele permit nu doar vizionarea de conținut cu totul diferită, dar și utilizarea SmartThings pentru a controla și gestiona și alte dispozitive din casă, direct de pe ecran, a precizat Bogdan Mariș, Head of Product Management TV/AV Samsung România și Bulgaria.

De la televizoarele Lifestyle Collection de ultimă oră care pot transforma sufrageria într-o galerie de artă, la gama de electrocasnice Bespoke cu sistem modular, utilizatorii au alternative potrivite pentru fiecare gust sau preferință. Astfel de inovații au primit și recunoaștere la nivel internațional. Samsung a obținut anul acesta 80 de premii în cadrul competiției internaționale de design International Forum (iF) Design Awards 2023, printre care aur pentru gama de electrocasnice Bespoke Infinite Line și a fost prezent la Fuorisalone 2023 cu experiența ,,Bespoke Home, Bespoke Life”, demonstrând viziunea companiei despre conectivitate și design.

Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *