Schneider Electric Romania este primul chiriaș al Skanska Green Court Bucharest

Skanska, unul dintre cele mai importante grupuri de dezvoltare și construcții din lume, anunță primul său chiriaș pentru proiectul de birouri Green Court Bucharest. Corporația multinațională cu sediul central în Franța, Schneider Electric, a închiriat un spațiu de birouri de aproximativ 3,100 mp în prima clădire a Green Court Bucharest. Tranzacția a fost intermediată de către Colliers International.

Green Court BucharestSchneider Electric este o companie internațională specializată în distribuția energiei electrice, a aplicațiilor industriale de automatizare și control, automatizarea și securitatea clădirilor, servicii de alimentare pentru consumatori vitali și sisteme de răcire. Chiriașul era în căutarea unei clădiri care să fie în concordanță cu strategia sa de dezvoltare și imaginea companiei: o clădire verde, inovatoare și tehnologizată, care permite extinderea operațiunilor sale curente, având în vedere dezvoltarea viitoare a companiei.

În urma unei evaluări riguroase, Schneider Electric a optat pentru un spațiu de birouri modern de 3,100 mp, situat în prima clădire dintre cele trei aparținând Skanska, Green Court Bucharest. Chiriașul a fost atras în mod special de proximitatea față de stația de metrou Aurel Vlaicu și poziția excelentă în centrul zonei Floreasca – Barbu Văcărescu, cunoscută la scară largă drept noul district de afaceri al Capitalei.

“Am ales clădirea Green Court Bucharest pentru noul nostru sediu central deoarece proiectul dezvoltat de către Skanska îndeplinește toate angajamentele și cerințele noastre în ceea ce privește clădirile verzi. Proiectul este conceput în conformitate cu cele mai recente tendințe în zona de birouri, va fi certificat LEED Gold, oferindu-ne astfel nouă, chiriașilor, cel mai înalt nivel de confort, un spațiu de lucru eficient energetic și acces la o curte relaxantă. Suntem foarte încântați să găsim în Skanska un partener profesionist și de încredere, compania fiind unul dintre liderii mondiali în dezvoltare și costrucții.”, declară Florentina Totth, Country President Schneider Electric Romania.

Relocarea lui Schneider Electric în Skanska Green Court Bucharest este prima tranzacție de leasing de birouri semnată în zona Floreasca – Barbu Văcărescu de la începutul lui 2014.

Green Court Bucharest, primul proiect de birouri dezvoltat de către Skanska în România, va fi finalizat în trei faze, iar prima clădire (19,500 mp GLA) va fi livrată în Octombrie 2014. Cladirea are 12 etaje, 3 nivele de parcare subterane cu 280 locuri și oferă facilități precum: parcare și facilități pentru bicicliști (vestiare și dușuri), curte interioară cu Wi-Fi.

Green Court Bucharest este dezvoltat folosind tehnologie verde și soluții sustenabile cum ar fi fațada eficientă din punct de vedere energetic, aport crescut de aer proaspăt pentru un mediu de lucru sănătos, sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de mișcare și de intensitate sau stațiile de încărcare pentru mașinile electrice.

Proiectul va fi certificat LEED Gold și le va oferi chiriasilor cel mai înalt grad de confort, unul dintre cele mai eficiente și versatile spații de lucru din București (densitate de până la 1:6 mp ) și standarde excelente de calitate.

Depositphotos

0 comentarii la „Schneider Electric Romania este primul chiriaș al Skanska Green Court Bucharest”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 17 - 21 februarie

  2. Pingback: Orange Romania închiriază 13.700 mp în clădirea Green Court Bucharest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *